Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Marokkaanse beweging komt samen om afkeur te uiten tegen rellen in Brussel

De Marokkaanse beweging 'Rifains du Hirak' organiseerde deze namiddag een samenkomst aan het Albertinaplein, om afstand te nemen van de rellen op 11 november in het centrum van Brussel na de kwalificatie van Marokko voor het WK voetbal 2018. Volgens de organisatoren gingen tussen 100 en 150 mensen in op de oproep. De lokale politie raamde het aantal deelnemers op 80. 

19 reacties

 • Jan Van Vlaanderen

  4 jaar geleden
  showtime.................
 • vandekempen bart

  4 jaar geleden
  ik vrees dat deze reactie van de goedmenenden iets te lauw is om hun eigen wijk te heroveren op hun eigen crapuul. en op de laffe belgen moeten ze ook al niet rekenen. conclusie, de agressie loont.
 • Rashid Bandan

  4 jaar geleden
  Ik zie niemand op straat komen om hooliganisme of rellen te veroordelen van de belgische gemeenschap waarom moeten marokanen zich altijd verontschuldigen voor anderen hun fouten?? Dat is precies een standaard geworden. Ik heb geen belg zich horen verontschuldigen voor al die pedofielen en moordenaars. Misschien moeten we dit ook eisen als standaard?? Dat de gemeenschap zich massaal verontschuldigd voor elke gebeurtenis??
 • pieter de ryck

  5 jaar geleden
  Hahahaha 80 mensen keuren het af, 3000 hebben de boel afgebroken vorige week! Alweer het bewijs dat er maar zeer weinig "aangepaste" zijn
 • Lode Eelens

  5 jaar geleden
  Als die gemeenschap het dan toch zo goed voor had dan zouden zij misschien al eens laten weten dat ze financieel willen instaan voor de schade en voor de kosten van de ordehandhaving elke keer. Dan zouden ze er voor zorgen dat die relschoppers werden aangegeven door hen en dan zouden ze zorgen dat zoiets niet kan gebeuren. Maar ik denk niet dat dit zal gebeuren...