Margot Cloet van Zorgnet-Icuro en onze journalist Stijn Defoirdt.
Volledig scherm
Margot Cloet van Zorgnet-Icuro en onze journalist Stijn Defoirdt. © HLN LIVE

Margot Cloet scherp voor overheid: “Stop met aankondigingspolitiek en baseer communicatie op wat écht in de diepvriezers zit”

Margot Cloet, topvrouw van Zorgnet-Icuro, is niet te spreken over de door de overheid opgelegde stopzetting van het vaccineren van het ziekenhuispersoneel. Ze roept de regering op om te stoppen met de “aankondigingspolitiek” en het beleid af te stemmen op het aantal vaccins dat al effectief geleverd is aan ons land.

29 reacties

 • Patrick Lambrechts

  1 maand geleden
  Mevrouw Margot Cloet, nog iemand die in de kijker wil komen, en nog wat meer verdeeldheid zaaien, ipv allen aan een zeel te trekken. Waarom altijd vergelijkingen maken, en maar de helft vertellen. UK zoveel inentingen en hier maar zoveel. Ja maar uitstellen van een tweede prik, is dat wel verstandig ?
 • anna vandenberg

  1 maand geleden
  Profileringsdrang is het grootste probleem van deze regeringen. Ze staan allemaal in de rij om goednieuws aan te kondigen en het land wordt bestuurd door lobbyisten.
 • GUNTER ORTMANN

  1 maand geleden
  Heeft duidelijkheid al ooit geheerst in België? Vorige federale regering en huidige maken het alvast niet beter. Mondmaskers, vaccins,... en zelfs zonnepanelen
 • Frits Vandenberge

  1 maand geleden
  Het is poepsimpel: Pfizer kan niet volgen. Punt. We weten allemaal dat de federale regering een heterogeen samenraapsel is van kleine partijtjes. Maar ik snap niet wat de regering nu verkeerd zou kunnen gedaan hebben. Ik snap ook niet dat er mensen zijn die dat niet snappen. De enige fout ligt zuiver en alleen bij Pfizer die met de voeten speelt van de regeringen overal ter wereld. Ik denk dat ze uit puur opportunisme en winstbejag hun eigen productiecapaciteit bewust overschat hebben.
 • Danny Govaerts

  1 maand geleden
  Ze moeten inderdaad als politiekers niet zo veel pluimen op hun hoed willen steken , want dan is de kans groot dat die pluimen op een andere kant komen. Ze hebben een tussen magazijn vanwaar alles verdeeld wordt. Dat ze zich op die aantallen baseren. Een ondernemer zal altijd roepen denk aan mij als een concurrent in het open gat wil springen . En dat was wat er gebeurd was voor vorige aankondiging.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

 2. Nederlandse cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras
  Play

  Nederland­se cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras