Margot Cloet.
Volledig scherm
Margot Cloet. © BELGA

Margot Cloet: "Eerder verstrengen dan versoepelen als cijfers zich doorzetten”

“Het is goed dat er voorlopig niet versoepeld wordt, maar ik houd mijn hart vast voor de toekomst. Als de huidige trend in de cijfers zich doorzet, zal er eerder verstrengd dan versoepeld moeten worden.” Zo reageert Margot Cloet, gedelegeerd bestuurder van Zorgnet-Icuro, op de beslissing van het Overlegcomité.

35 reacties

 • Pieter Martens

  2 maanden geleden
  Als we het loon van alle experts of hoe ze zich allemaal noemen 1 jaar inhouden het zou rap veranderen, zij die baden in weelde zullen wel anders piepen.
 • Michaël Nicolaas

  2 maanden geleden
  Jongens toch. Zo'n virus volgt gewoon het normale patroon. Durven ze ziekenhuisopnames cijfers van nu en deze van 2019, 2018, 2017 vrijgeven? Neen, want dan zouden we zien dat we wegens drogredenen gegijzeld worden door een bende psychopaten.
 • karel dillen

  2 maanden geleden
  Inderdaad, dont kill the messenger als de boodschap maar duidelijk is
 • Gerard Braeckmans

  2 maanden geleden
  En zo heeft iedereen zijn zeg. Er staan er vandaag al 10 in de krant die hetzelfde zeggen. Wordt het 'stilaan' geen tijd dat er één persoon de mededeling doet en dat de rest hun klep houdt?
 • Thomas Hamerlijnck

  2 maanden geleden
  Ik verwacht dat die bedrijven die niet zelf vaccin kopen en zetten, heel hard zullen aandringen op verplichte en liefst onmiddellijke vaccinatie van de werknemers. Dan kan de hypocrisie over maskers, contactbeperking, afstand, ... op de schop.
 1. Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"
  Play

  Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"

 2. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den