Marc Van Ranst is weer thuis: “Terughoudend zijn, zou onmogelijk zijn”

VTM Nieuws ging met viroloog Marc Van Ranst, die sinds gisteren opnieuw thuis is, naar een van zijn favoriete boekenwinkels. “Laat ons zeggen dat het de laatste 30 jaar toch niet vlug zal voorgekomen zijn dat ik een maand niet in boekenwinkels geweest ben. Dat kan ik me niet herinneren.”

83 reacties

 • Gino Sinnesael

  1 maand geleden
  De man die in 'Het huis' openlijk toegaf gelogen te hebben i.v.m. het nut van mondmaskers, zal weer alle dagen op onze radio en tv te 'bewonderen' zijn, nu hij weer 'vrij' is, nadat hij veel belastinggeld heeft opgesoupeerd in een safehouse. Raar dat hij zo'n gratis podium krijgt om zijn politieke carrière voor te bereiden. Kan niet iedereen zeggen, hé?
 • Jeroen Beckers

  1 maand geleden
  Opvallend toch: het zijn vooral Vlaams Belangers die willen dat Van Ranst zwijgt. Terwijl het net Vlaams Belang is dat om het luidst schreeuwt voor het recht op vrije meningsuiting. En als je hen vraagt wat dan precies de provocaties zijn die Van Ranst zou gezegd hebben dan weten ze het niet en kunnen ze alleen maar herhalen wat een Vlaams Belangpoliticus hen voorgekauwd heeft.
 • hans voet

  1 maand geleden
  Het Markske van de Corona-kampioenen.
 • Ronny Ooijen

  1 maand geleden
  Lode vleminckx, en kent u vele mensen die met pakweg 60 jaar nog aan een politieke carrière beginnen?
 • Anja Lemmens

  1 maand geleden
  Kan goed zijn dat hij een topviroloog is maar zou beter een paar maanden mediatraining krijgen, of nog beter hem gewoon weren uit alle media en hem zijn werk laten doen achter de schermen.