Viroloog Marc Van Ranst.
Volledig scherm
PREMIUM
Viroloog Marc Van Ranst. © BELGA

Marc Van Ranst en zijn gezin kunnen na vijf weken weer terug naar huis: “Wat me vooral bijblijft, is dat er echt mensen bestaan die Conings steunen in zijn bedreigingen”

"Dit voelt dubbel", zegt Marc Van Ranst. "Enerzijds is dit natuurlijk een opluchting, zowel voor mezelf als voor mijn familie. Anderzijds ben je nooit vrolijk als iemand sterft. Ook Jürgen Conings heeft familie, een ex-vrouw en kinderen. Voor hen is dit bijzonder naar nieuws. Wat er nu gebeurd is, is niets waar ik triomfantelijk over wil zijn. Vooral voor mijn zoon (12) is het een opluchting dat hij gevonden is."

8 reacties

 • Ahmet yildirim

  1 maand geleden
  Dus als we met een mening of expertise niet akkoord gaan mag die persoon bedreigd worden ?!
 • joannes Roderigas

  1 maand geleden
  waarom niet? omdat jij een hele bevolking neliegt en bedriegt, daarom.
 • bernard vermeulen

  1 maand geleden
  Als van Ranst nu slim genoeg is zou hij ook moeten vatten dat veel mensen tegen zijn optreden en commentaren zijn, nu zou hij beter zijn werk doen zonder in de media te komen of hetzij met een spectaculaire vondst om de gezondheid van mensen te verbeteren, maar over al dat coronagebeuren hebben we veel betere die veel minder zeggen en enorm veel hebben gedaan zoals Erika.
 • erik verschaeren

  1 maand geleden
  De Twitter berichten die van Ranst krijgt die krijgen zijn collega's ook maar die reageren daar niet op vR staat graaq in de belangstelling met dit als resultaat
 • Vanessa Gaethofs

  1 maand geleden
  Goedzo marc blijf maar in je kot nu en niet meer op tv .. zou al veel mensen blij maken daarmee ..