Viroloog Marc Van Ranst.
Volledig scherm
Viroloog Marc Van Ranst. © PN

Marc Van Ranst deelt stomende brief die Jeff Hoeyberghs naar Orde der Artsen stuurde om hem te laten schorsen: “Professor met bijberoep waanzinverspreider”

Viroloog Marc Van Ranst heeft op Twitter de stomende brief gedeeld die plastische chirurg Jeff Hoeyberghs op 19 juni vorig jaar naar de Orde der Artsen stuurde om hem en toenmalig minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) - hij noemt hen “corrupte artsen” - te laten schorsen. 

163 reacties

 • Gino Denil

  1 maand geleden
  Jeff Hoeyberghs is in het verleden zelf wel al twee keer geschorst door de orde. Voor niet bespottelijke klachten.
 • nancy dejonge

  1 maand geleden
  misschien de mensen die kritiek hebben op de restricties die opgelegd worden VERPLICHTEN een maand voltijds op een intensive care covidafdeling werken...eventueel zonder bescherming..
 • Luc Segers

  1 maand geleden
  Hoeyberghs had de inhoud van zijn brief door iemand anders moeten laten verzenden... Twitterexpert Van Ranst zou hem direct laten verdwijnen, maar nu kan hij er mee manipuleren en de mensen verder tegen elkaar opzetten... zotte Hoeyberghs, weetjewel ??
 • Lucaz Keizer

  1 maand geleden
  Beste Patrick Feyen,misschien jezelf opgeven als vrijwilliger in een ziekenhuis, en mee gaan helpen als de 3e golf piekte. Je zal wel anders piepen beste vriend!
 • DIRK VAN DESSEL

  1 maand geleden
  Ik supporter voor die geniale Jeff !
 1. Initiatiefnemers ‘La Boum 2' dreigen met rechtbank bij grote politieontplooiing op 1 mei: “Aanslag op onze mentale gezondheid en openbare orde”
  94

  Initiatief­ne­mers ‘La Boum 2' dreigen met rechtbank bij grote politieont­plooi­ing op 1 mei: “Aanslag op onze mentale gezondheid en openbare orde”

  Meer dan 20.000 mensen hebben intussen op Facebook te kennen gegeven dat ze geïnteresseerd zijn om naar ‘La Boum 2' te trekken, een feest op 1 mei in het Ter Kamerenbos. De initiatiefnemers vroegen minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) om toestemming, maar kwamen van een kale reis thuis. Toch gaan ze ermee door. En als er opnieuw een politiemacht wordt gestuurd zoals bij de eerste ‘La Boum’ op 1 april, dreigen ze ermee naar de rechter stappen.
 1. Bo Van Spilbeeck doet temperatuur stijgen in De Omgekeerde Wereld: "Kom straks maar eens naar mijn loge"
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Bo Van Spilbeeck doet tempera­tuur stijgen in De Omgekeerde Wereld: "Kom straks maar eens naar mijn loge"

 2. Miss Israël draagt jurk gemaakt uit... mondmaskers!
  Play

  Miss Israël draagt jurk gemaakt uit... mondmas­kers!