Viroloog Marc Van Ranst.
Volledig scherm
Viroloog Marc Van Ranst. © Photo News

Marc Van Ranst bedankt voor uitnodiging organisator coronabetoging om te komen spreken: “Ik wil liever beleefd blijven”

Viroloog Marc Van Ranst heeft geen zin om in te gaan op een uitnodiging van Samen voor Vrijheid - de organisator van de uit de hand gelopen coronabetoging van afgelopen weekend in Brussel - om te komen spreken op een volgend event. Dat zegt hij op Twitter.

30 reacties

 • Rony Van Lancker

  2 jaar geleden
  De vierde golf treft Roemenië enorm hard. Daar is geen plaats meer in het lijkhuis, overleden patiënten worden opgestapeld in de gang. De vaccinatiegraad in Roemenië is lager dan 36%. Meer dan 90% van de coviddoden in het land was niet gevaccineerd. Hallucinant dat hier nog over gediscussieerd dient te worden.
 • luc verhaegen

  2 jaar geleden
  Waarom een Kempens rund dat zich sociologe noemt een tribune geven in ‘ de afspraak ‘ ,is mij een raadsel. Een nulliteit van eerste orde.
 • Kris Moernaut

  2 jaar geleden
  In een democratie telt elke mening en krijgt iedereen zijn kans om zich te verdedigen en niet enkel degenen die deel uitmaken van een keuze die hen het veiligste gevoel gaf wat anderen nu zouden moeten opgeven voor hen. Maar wat echt een teken is van de ontmenselijking van onze maatschappij is de houding van sommigen die insinueren om medemensen te laten sterven, zeker omdat ook gevac zelf op intensieve kunnen belanden en zelfs meer mensen kunnen besmetten dan wie laat testen
 • Frank Hageman

  2 jaar geleden
  Wie heeft die beleefdheid bijgebracht?
 • Danny Damiaens

  2 jaar geleden
  Begrijpt niet dat hij deze unieke kans laat liggen en zeker met zijn uitspraken over de mondmaskers.Echt zalig dat Van Gucht nu in media komt.