Dr. Marc Noppen, CEO van het UZ Brussel, schoof mee aan tafel bij Het Corona Debat 2.0
Volledig scherm
Dr. Marc Noppen, CEO van het UZ Brussel, schoof mee aan tafel bij Het Corona Debat 2.0 © BELGA

Marc Noppen (UZ Brussel): "Dokters doen amputaties die ze in 20 jaar niet gezien hebben”

De tweede coronagolf zorgt ook nu opnieuw dat andere medische ingrepen niet kunnen doorgaan en uitgesteld worden. “De opeenstapeling van uitgestelde zorg zal later opgevangen moeten worden, maar heeft nu ook al zijn effecten”, zei Marc Noppen, CEO van het UZ Brussel, tijdens het coronadebat 2.0,  waarin enkele hoofdrolspelers uit de corona-aanpak een stand van zaken gaven op de impact op de gezondheidszorg en de samenleving. 

81 reacties

 • Pé Gevers

  3 maanden geleden
  Marc Noppen, CEO van het UZ Brussel, moet niet preken van de impact van de avondklok tot 24.00u want hij zit in Brussel.
 • lars erikson

  3 maanden geleden
  Omgekeerde Lockdown aub, zolang men niet de zwakkeren beschermt, is dit een grote hypocrisie show, met een agenda voor méér corporatisme.
 • Annie Vancauteren

  3 maanden geleden
  Wij hebben niet alleen onze vrijheid verloren. Maar ook onze gezondheidszorg, ons onderwijs , onze relaties, ons gezond verstand. De Corona spant de kroon op onze leefwereld.
 • robert van nuffel

  3 maanden geleden
  overbevolking word nu opgelost de natuur wind altijd wij hebben het zelf verpruts
 • Johan Vervaeck

  3 maanden geleden
  In Nederland doen ze de grenzen dicht voor de Britten tegen uitbreiding van het gemuteerde virus. Wat doen ze hier? Niks en binnen een paar weken de lockdown voor de gewone burger vele malen verstrengen.
 1. Belangenorganisaties en politici reageren onthutst op ‘gaybashing’ in Beveren: “Het is doodnormaal dat we nu collectief even stil en bang zijn”

  Belangenor­ga­ni­sa­ties en politici reageren onthutst op ‘gaybashing’ in Beveren: “Het is doodnor­maal dat we nu collectief even stil en bang zijn”

  Zaterdag werd het lichaam van een zwaar toegetakelde man aangetroffen in een park in Beveren. De man bleek het slachtoffer te zijn van gaybashing en was in de val gelokt via een datingapp. Tal van belangenorganisaties reageerden alvast geschokt en veroordelen het geweld. Ook politici betuigen hun medeleven aan familie en vrienden.
 1. "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'
  Play
  Blijven Slapen

  "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'

 2. Dit is de oplossing voor wie niet kan wachten tot de cafés openen
  Play

  Dit is de oplossing voor wie niet kan wachten tot de cafés openen