Marc Coucke richt Padelworld op en investeert in meer dan 100 nieuwe padelvelden over het hele land

Ondernemer Marc Coucke wil van ons land een walhalla voor padelliefhebbers maken en richt daarom ‘Padelworld’ op. Coucke plant de aanleg van 100 tot 200 padelvelden, waarvan een groot aantal in Vlaanderen. Dat vertelde hij vanavond in VTM NIEUWS.

18 reacties

 • Sylvain Helsen

  1 week geleden
  25 dB moet de nieuwe geluidsnorm worden: alles wat hoger is, moet worden verstaan als geluidsoverlast. Elke zichzelf respecterende gemeente moet dit absoluut in de gemeentewet opnemen.
 • Sylvain Helsen

  1 week geleden
  Indien je buurman 40 decibel aan geluid produceert, dan moet hij dat geluid op zijn eigen terrein weten te houden door het nemen van geluidswerende maatregelen. Op zodanige wijze dat het geluid van 40 decibel vertrekkende op zijn terrein vervolgens op jouw terrein nog slechts als 25 decibel wordt waargenomen. Dit is eenvoudig samengevat wat in ingewikkelde wetgeving wordt geformuleerd. Indien de gemeentewet dit nu ook met zoveel woorden wil duidelijk maken, dan zal iedereen het begrepen hebben.
 • nicole desseyn

  1 week geleden
  Waar haalt dat manneke al dat geld vandaan ? Hopelijk kijkt de fiscus alles na ! Die man verpest alles zijn al die padelvelden wel nodig waar gaan ze liggen ? Naast woonwijken ? Ziekenhuizen? Rusthuizen ? Naast z’n deur zal t zeker niet zijn!
 • phil smedts

  1 week geleden
  Nog wat lawaaioverlast voor buurtbewoners van zo een veld erbij, liever niet aub. Mensen de ganse dag en avond met dat getok opzadelen. Coucke wordt rijk van andermans miserie.
 • Etienne Vanhoegaerden

  1 week geleden
  Kan perfect er staan genoeg leegstaande gebouwen in industriegebieden