Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Marc Coucke na heisa over vaccin: “Foto getweet om vaccin AstraZeneca in een goed daglicht te stellen”

Marc Coucke kondigde gisteren op zijn sociale media trots aan gevaccineerd te zijn. Nochtans: Coucke is 56, geen 85-plusser. Hij is dokter noch verpleger. Maar hij is wel een gediplomeerd apotheker. Die groep wordt nu gevaccineerd. “We proberen enkel actieve  zorgverleners op te roepen, maar daar zal onvermijdelijk een beetje overselectie gebeuren”, aldus Joris Moonens, woordvoerder van het Agentschap Zorg en Gezondheid. 

123 reacties

 • OCTAAF DECOSTER

  4 maanden geleden
  Gooi onmiddellijk alles toe Zo kunnen we mischien in mei terug open in de horeca
 • Feline Noé

  4 maanden geleden
  Prima voor hem. Binnen een paar maanden gaan we bezig zijn over mensen die geen vaccin willen.
 • PAUL DALEMANS

  4 maanden geleden
  Ik ben in hetzelfde geval: arts en 70 jaar niet meer actief. Kreeg een uitnodiging en mocht niet weigeren omdat ik dan aan de staart van de campagne zou komen. Ik ben dan uiteindelijk Ook gegaan voor het vaccin. Mijn buurman 82 jaar wacht nog altijd op een uitnodiging.
 • Rania Desaegher

  4 maanden geleden
  Wie weigert , komt niet meer aan de beurt. Als je uitgenodigd wordt, kan je dus best gaan. Zoniet breng je ook het schema in de war en zorg je voor vertraging. Eens ontdooid blijft het vaccin niet lang houdbaar.
 • marc werbrouck

  4 maanden geleden
  Conrad Croonen. Respect. Maar wat als u het Corona virus opdoet? Door de vaccinatie helpt u ook anderen !!
 1. Oplossing rond artsenquota in zicht

  Oplossing rond artsenquo­ta in zicht

  Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) heeft van de ministerraad de opdracht gekregen om uiterlijk tegen januari 2022, in samenspraak met de deelstaten, een responsabiliseringssysteem uit te werken om de Vlaamse en Franse gemeenschap in de toekomst de federale artsenquota te laten respecteren. Komt er geen oplossing, dan zullen de artsenquota op federaal niveau effectief gehandhaafd worden met federale regelgeving, zo laat Vandenbroucke in een mededeling weten.