Minister van Volksgezondheid Maggie De Block.
Volledig scherm
Minister van Volksgezondheid Maggie De Block. © BELGA

Man (74) met coronavirus in Brussels ziekenhuis erg ziek

Een 74-jarige man is maandagavond een tijdlang als eerste coronadode in ons land bestempeld, nadat er verwarring was ontstaan rond de toestand van de man. De zeventiger ligt in een Brussels ziekenhuis met een longontsteking en het coronavirus, en was er maandagavond bijzonder slecht aan toe. 

84 reacties

 • Mirella Nicosia

  12 maanden geleden
  Ik vind dat de regering moet wakker schudden maatregeling moet nemen jullie moeten niet wachten tot het uitbreek lijk Italie dan is dat veel te laat.in Italie was het ook zo begonnen lijk bij ons en daarna was niet meer te stoppen hoeveel mensen er dood zijn gegaan en positief zijn dat ze niet meer kunnen volgen dat ze moeten kiezen wie ze wel moeten helpen en wie ze laten sterven ouderen mensen helpen ze al niet meer omdat er zoveel mensen zijn kunnen ze niet allemaal helpen.
 • Robby Delcroit

  12 maanden geleden
  Schiet nu toch niet altijd op ons Maggie, ze is ook maar een mens... en je moet het toch maar allemaal opvolgen en coördineren dag en nacht... Wie vrij is van zonde werpe de eerste steen! Hopelijk is dit virus snel weer weg, de wereld zal herademen...
 • Lea Van Heybeeck

  12 maanden geleden
  Ze zijn allemaal toch echt begaan met de situatie niet? Die man is nog aan het vechten voor zijn leven, en dan maken ze het nog een beetje erger. Leuk voor die familie nietwaar? Hopelijk komt hij hierdoor, we denken aan hem.
 • Kurt Bertels

  12 maanden geleden
  In Italië mag nu bijna niks meer. Enkel werken mag (moet!) nog in alle 'vrijheid' gebeuren. Zelfs daar primeert in een situatie zoals deze het economisch belang boven de gezondheid en het overleven van de burgers (lees: moderne slaven van het gevestigde establishment).
 • mieke jansens

  12 maanden geleden
  Ontslagnemend.. Ontslaan op staande voet ja
 1. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis

 2. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees