Man (36) sterft nadat hij crèche van zijn ex binnenrijdt en in brand steekt

In het Vossekot in Keerbergen is een bestuurder opzettelijk een kindercrèche binnengereden. Gelukkig waren er vandaag geen kinderen aanwezig. De bestuurder goot na de crash brandstof uit en stak de woning in brand. Hij overleefde het niet. De dader is de ex-partner van de uitbaatster van de crèche. Het koppel is in een scheiding verwikkeld. 

37 reacties

 • Kürt Bogaerts

  2 jaar geleden
  Mensen lees eerst het verslag is alvorens jullie mening hier neer te schrijven en keer allemaal eens voor jullie eigen deur ipv andere hier te veroordelen zonder de juiste feiten te kennen !!
 • christine van caeyzeele

  2 jaar geleden
  Veel steun aan die vrouw Eindelijk zal ze terug kunnen vrij ademen Rustig op straat komen,verder gaan met haar leven . Hij was er niet voor moeten sterven maar t is nu wel makkelijker om verder te gaan met je leven. Voel je niet schuldig hier over. Hij deed dit jij niet!! Veel succes met de wederopbouw van je huis maar ook van je leven !!
 • LINDSEY DEBOOT

  2 jaar geleden
  die man kan mss de scheiding en kinderen delen niet aan . zijn er woorden gezegd die bij de man anders aankwamen . gelukkig was de chreche niet open .
 • Geert Noels

  2 jaar geleden
  die man was duidelijk ten einde raad..RIP
 • Erwin De Jaeger

  2 jaar geleden
  Vreselijk gewoon.... voor eenieder die erbij betrokken is....
 1. Testteams rukken massaal uit: al 91 gevallen van gevreesde Britse variant

  Testteams rukken massaal uit: al 91 gevallen van gevreesde Britse variant

  De besmettelijke Britse variant van het coronavirus verspreidt zich over het hele land. Naast een zware uitbraak in Houthulst zijn er ook gevallen in Edegem en Kontich, en vermoedelijk in Geraardsbergen en Aalst. Sciensano meldt dat in totaal al 91 gevallen van de Britse variant zijn gevonden en 7 van de Zuid-Afrikaanse. Al liggen de werkelijke aantallen vele malen hoger, want bij uitbraken wordt gewerkt met steekproeven.
 1. Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit
  Play

  Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit

 2. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis