Man (36) sterft nadat hij crèche van zijn ex binnenrijdt en in brand steekt

In het Vossekot in Keerbergen is een bestuurder opzettelijk een kindercrèche binnengereden. Gelukkig waren er vandaag geen kinderen aanwezig. De bestuurder goot na de crash brandstof uit en stak de woning in brand. Hij overleefde het niet. De dader is de ex-partner van de uitbaatster van de crèche. Het koppel is in een scheiding verwikkeld. 

37 reacties

 • Kürt Bogaerts

  3 jaar geleden
  Mensen lees eerst het verslag is alvorens jullie mening hier neer te schrijven en keer allemaal eens voor jullie eigen deur ipv andere hier te veroordelen zonder de juiste feiten te kennen !!
 • christine van caeyzeele

  3 jaar geleden
  Veel steun aan die vrouw Eindelijk zal ze terug kunnen vrij ademen Rustig op straat komen,verder gaan met haar leven . Hij was er niet voor moeten sterven maar t is nu wel makkelijker om verder te gaan met je leven. Voel je niet schuldig hier over. Hij deed dit jij niet!! Veel succes met de wederopbouw van je huis maar ook van je leven !!
 • LINDSEY DEBOOT

  3 jaar geleden
  die man kan mss de scheiding en kinderen delen niet aan . zijn er woorden gezegd die bij de man anders aankwamen . gelukkig was de chreche niet open .
 • Geert Noels

  3 jaar geleden
  die man was duidelijk ten einde raad..RIP
 • Erwin De Jaeger

  3 jaar geleden
  Vreselijk gewoon.... voor eenieder die erbij betrokken is....
 1. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.