Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © rv

Man (23) scheurt met 249 km/u over Brusselse Ring: “Ik was me niet bewust van mijn daden”

De 23-jarige chauffeur uit Jette die vorig jaar onder de naam Vsix Mike filmpjes postte op het internet levensgevaarlijke exploten op de weg moest vandaag voor de politierechter verschijnen. De jonge bestuurder haalde snelheden van 250 kilometer per uur en ontkende aanvankelijk dat hij achter de filmpjes zat.

61 reacties

 • Donald Deblaere

  5 jaar geleden
  Kevin van Goethem, als er slachtoffers vallen is het te laat. Veeg maar aan alles uw voeten, zolang er niets gebeurt volgens u? Nu ja, het is ook een redenering. En niet owee Nina, de auto werd om te beginnen al in beslag genomen en de zaak moet nog voor de rechtbank komen. Eentje spreekt hier van een andere auto, een stoomboot die maar 200/uur kan rijden. Men zou haast in een lach schieten moest het zo dwaas niet zijn.
 • Guy Lavrijssen

  5 jaar geleden
  Die zal binnen 6 maanden wel terug kunnen komen om 100 euro voor meneer weyts te doneren!
 • JAN krommentak

  5 jaar geleden
  niet bewust ? heeft hij dan een verlamd been of dacht hij in een playstation stoel te zitten ? als hij zich niet bewust was van zijn daden dan heeft hij een groot probleem en zal hij dit altijd doen want hij beseft het niet !
 • Ka Ka

  5 jaar geleden
  Crimineel in 1 land, maar een doodnormaal chauffeur in een andere land over de grens. Vaak gebeurd het dat ik al enkele kilometers in België ben voor is het besef. Je kunt het wel horen en voelen op de baan. Lang leve de autobahn en de vriendelijke/hoffelijke Duitse chauffeurs die hun plek op de baan kennen en respecteren.
 • diederik van amber

  5 jaar geleden
  ik rij meer dan 40 jaar auto, en heb 1 pv voor overdreven snelheid: 102 waar 80 mocht op de ring in Essen (D). Het bord had ik niet gezien, stond aan de kant ergens tussen de struiken. 100 euro en 1 Duits strafpunt. Dus let ook in Duitsland op, want nicht gesehen telt niet als argument.
 1. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.