Van Natacha de Crombrugghe ontbreekt nu al sinds 23 januari 2022 elk teken van leven. Haar ouders Sabine en Eric volgen het onderzoek vanuit de Peruviaanse hoofdstad Lima.
Volledig scherm
Van Natacha de Crombrugghe ontbreekt nu al sinds 23 januari 2022 elk teken van leven. Haar ouders Sabine en Eric volgen het onderzoek vanuit de Peruviaanse hoofdstad Lima. © AFP

Mama van vermiste Natacha de Crombrugghe: “Gevonden lichaamsvocht in hotel
is vermoedelijk niét van onze dochter”

“We blijven hopen dat we Natacha terugvinden”, reageert de mama van Natacha de Crombrugghe (28) na een onderhoud met de chefs van het nieuwe onderzoeksteam. Die ontmoeting kwam er nadat in de Peruviaanse media uitlekte dat er bloedsporen gevonden waren in een bijgebouw van het hotel waar de Belgische toeriste verbleef.

  1. Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controleren
    Independer.be

    Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controle­ren

    Tijdens de zomermaanden profiteren heel wat inbrekers van de afwezigheid van vakantiegangers. Vertrek je binnenkort op vakantie en wil je graag ongewenst bezoek vermijden? Dan kan je vragen of de lokale politie je woning regelmatig overdag of ‘s nachts van buitenaf nakijkt, die service is trouwens volledig gratis. Daarnaast kan je ook een extra diefstalverzekering afsluiten. Independer.be legt uit hoe je jouw woning en inboedel beschermt.