Van Natacha de Crombrugghe ontbreekt nu al sinds 23 januari 2022 elk teken van leven. Haar ouders Sabine en Eric volgen het onderzoek vanuit de Peruviaanse hoofdstad Lima.
Volledig scherm
Van Natacha de Crombrugghe ontbreekt nu al sinds 23 januari 2022 elk teken van leven. Haar ouders Sabine en Eric volgen het onderzoek vanuit de Peruviaanse hoofdstad Lima. © AFP

Mama van vermiste Natacha de Crombrugghe: “Gevonden lichaamsvocht in hotel
is vermoedelijk niét van onze dochter”

“We blijven hopen dat we Natacha terugvinden”, reageert de mama van Natacha de Crombrugghe (28) na een onderhoud met de chefs van het nieuwe onderzoeksteam. Die ontmoeting kwam er nadat in de Peruviaanse media uitlekte dat er bloedsporen gevonden waren in een bijgebouw van het hotel waar de Belgische toeriste verbleef.

 1. We krijgen een ‘frisse’, atypische hittegolf: hoe komt dat?
  Play

  We krijgen een ‘frisse’, atypische hittegolf: hoe komt dat?

  Ons land krijgt deze week te maken met de eerste hittegolf van de zomer, of toch als de weersvoorspellingen blijven kloppen. Vanaf vandaag zullen er temperaturen boven de 30 graden worden gemeten, terwijl het kwik vrijdag en in het weekend oploopt tot 34 à 35 graden. Volgens onze weerman Frank Duboccage trekt er deze keer echter een ‘frisse’ hittegolf over België. “En dat is atypisch voor onze streken”, klinkt het.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.