T.V.H. verklaart zelf slachtoffer te zijn van online fraude.
Volledig scherm
PREMIUM
T.V.H. verklaart zelf slachtoffer te zijn van online fraude. © Photo News / Facebook

Mama (45) steekt tienduizenden euro’s van Oost-Vlaams schoolcomité in eigen zak: “Ik werd zelf slachtoffer van internetfraude”

“Ik heb dat niet op een dag beslist, hè. Ik deed het omdat ik een slachtoffer ben van internetfraude.” Dat zegt T.V.H., een 45-jarige moeder uit Boekhoute die de financiën beheerde van het lokale oudercomité. Vorige maand bleek plots dat al het geld dat bestemd was voor de kindjes - zo’n 20.000 euro - verdwenen was in de zak van V.H. Het oudercomité diende klacht in bij de politie.

 1. Frank Vandenbroucke tegen terugkeer mondmaskerplicht: “Maar je moet je niet schamen om er eentje te dragen”
  8

  Frank Vandenbrou­c­ke tegen terugkeer mondmasker­plicht: “Maar je moet je niet schamen om er eentje te dragen”

  Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) is tegen een terugkeer van de mondmaskerplicht. Dat zegt hij in de Franstalige krant ‘Le Soir’. De minister pleit wel voor een "mondmaskercultuur”, waarbij mensen zich niet moeten schamen om er eentje op te zetten. Viroloog Steven Van Gucht sloot al eerder een terugkeer uit: “Overheden verplichten niet graag, want je maakt je op dat moment absoluut niet populair als politicus.”
 1. Na familiedrama: politie voerde vier interventies uit, maar vrouw wilde nooit klacht indienen tegen haar man
  Dendermonde

  Na familiedra­ma: politie voerde vier interven­ties uit, maar vrouw wilde nooit klacht indienen tegen haar man

  Na het Dendermondse familiedrama afgelopen weekend, waarbij de 33-jarige Ismail Y. zijn zwangere vrouw en zoontje doodde, raken meer en meer details bekend over de gezinssituatie. Zo moest de politie zeker vier interventies doen wegens intrafamiliaal geweld in de Zeelse woning waar Y. vroeger woonde met zijn vrouw Cennet K. (28) en hun kind. Cennet heeft daarbij nooit officieel klacht willen indienen tegen haar man.