.
Volledig scherm
. © D.R.

Malcolm (22) op zebrapad van de weg gemaaid, camera filmt hoe aanrijder na klap kentekens van auto lostrekt en doorrijdt

PROVINCIE LUIKDe 22-jarige Malcolm is maandagavond om het leven gekomen na te zijn aangereden op een oversteekplaats aan de Chaussée Roosevelt N617 ter hoogte van Amay (provincie Luik). De bestuurder vluchtte weg, maar kon worden opgespoord. Op beelden van een bewakingscamera is te zien hoe de aanrijder na de crash de nummerplaten van zijn Alfa Romeo lostrekt, bevestigt het Luikse parket.

42 reacties

 • Mike Sabbe

  1 jaar geleden
  Egoïsme op zijn best .. RIP
 • Freddy De Vos

  1 jaar geleden
  Die lafaard hoort thuis in de gevangenis. Het is duidelijk dat hij niet in staat is om zijn verantwoordelijkheid te nemen en is daarnaast een gevaar voor de samenleving! Veel sterkte aan de familie, vrienden, ... Van Raskin die op zo'n jonge leeftijd al moeten afscheid nemen. Hopelijk wordt justitie eens wakker, hoeveel mensen moeten er nog onnodig sterven?
 • paul stockmans

  1 jaar geleden
  levenslang rijverbod, en bij elke betrapte inbreuk van toch te rijden : 5 jaar effectief
 • Bilal Bruggen

  1 jaar geleden
  Dit is geen ongeval maar poging tot moord. Onder invloed van drugs en alcohol, met rijverbod, tegen hoge snelheid inhalen in het centrum van een stad. Iemand doodrijden, vluchtmisdrijf plegen en de auto in de Maas dumpen. Deze vent is een crimineel en zijn vriendin is medeplichtig. Dat ze al direct vrij wordt gelaten is schandalig, zien hoe lang de dader vast zal zitten en welke straf hij krijgt ? Malcolm komt alvast niet terug. RIP, mijn oprecht medeleven aan de familie.
 • armand keyzers

  1 jaar geleden
  Er staan geen grenzen op wat een mens zijn medemens aan kan doen. Tijdloos en in alle geledingen van de maatschappij. Hopelijk velt de rechter in dit geval het gepaste oordeel. Maar daarmee draaien we de klok niet terug. Mijn medeleven aan familie en liefhebbenden.