.
Volledig scherm
. © D.R.

Malcolm (22) op zebrapad van de weg gemaaid, camera filmt hoe aanrijder na klap kentekens van auto lostrekt en doorrijdt

PROVINCIE LUIKDe 22-jarige Malcolm is maandagavond om het leven gekomen na te zijn aangereden op een oversteekplaats aan de Chaussée Roosevelt N617 ter hoogte van Amay (provincie Luik). De bestuurder vluchtte weg, maar kon worden opgespoord. Op beelden van een bewakingscamera is te zien hoe de aanrijder na de crash de nummerplaten van zijn Alfa Romeo lostrekt, bevestigt het Luikse parket.

42 reacties

 • Mike Sabbe

  2 maanden geleden
  Egoïsme op zijn best .. RIP
 • Freddy De Vos

  2 maanden geleden
  Die lafaard hoort thuis in de gevangenis. Het is duidelijk dat hij niet in staat is om zijn verantwoordelijkheid te nemen en is daarnaast een gevaar voor de samenleving! Veel sterkte aan de familie, vrienden, ... Van Raskin die op zo'n jonge leeftijd al moeten afscheid nemen. Hopelijk wordt justitie eens wakker, hoeveel mensen moeten er nog onnodig sterven?
 • paul stockmans

  2 maanden geleden
  levenslang rijverbod, en bij elke betrapte inbreuk van toch te rijden : 5 jaar effectief
 • bilal bruggen

  2 maanden geleden
  Dit is geen ongeval maar poging tot moord. Onder invloed van drugs en alcohol, met rijverbod, tegen hoge snelheid inhalen in het centrum van een stad. Iemand doodrijden, vluchtmisdrijf plegen en de auto in de Maas dumpen. Deze vent is een crimineel en zijn vriendin is medeplichtig. Dat ze al direct vrij wordt gelaten is schandalig, zien hoe lang de dader vast zal zitten en welke straf hij krijgt ? Malcolm komt alvast niet terug. RIP, mijn oprecht medeleven aan de familie.
 • armand keyzers

  2 maanden geleden
  Er staan geen grenzen op wat een mens zijn medemens aan kan doen. Tijdloos en in alle geledingen van de maatschappij. Hopelijk velt de rechter in dit geval het gepaste oordeel. Maar daarmee draaien we de klok niet terug. Mijn medeleven aan familie en liefhebbenden.
 1. Vlaanderen wil boosterprik voor hele bevolking: “Er is in toenemende mate evidentie om dat te doen”
  Play

  Vlaanderen wil booster­prik voor hele bevolking: “Er is in toenemende mate evidentie om dat te doen”

  De Vlaamse regering wil een derde prik voor de brede bevolking ouder dan 12 jaar. Voorlopig krijgen enkel Belgen ouder dan 65 jaar en mensen met een verzwakte weerstand een derde prik, maar dat ziet de Vlaamse regering graag anders nu de cijfers sterk stijgen. Volgens Vlaams minister van Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V) is er “in toenemende mate evidentie om zo'n derde prik aan iedereen te geven".
 2. Ook in ons land nieuwe coronavariant die besmettelijkste zou kunnen zijn tot nu toe: wat is er aan de hand en moeten we ons zorgen maken?

  Ook in ons land nieuwe coronavari­ant die besmette­lijk­ste zou kunnen zijn tot nu toe: wat is er aan de hand en moeten we ons zorgen maken?

  In het Verenigd Koninkrijk is een nieuwe stam van het coronavirus opgedoken die experten op het puntje van hun stoel heeft. AY.4.2 is een afstammeling van de bekende deltavariant en zou volgens de eerste onderzoeksresultaten “de meest besmettelijke coronavirusstam” zijn “sinds het begin van de pandemie”. Wat is er aan de hand? Is de stam ook al opgedoken in ons land? En moeten we ons zorgen maken? Viroloog Marc Van Ranst geeft uitleg.