Volledig scherm
© Belga

Magnette: “PS is klaar om met N-VA te praten over nieuwe federale regering"

De PS staat klaar om met de N-VA te praten over een nieuwe federale regering. Dat heeft PS-voorzitter Paul Magnette gezegd op de Franstalige nieuwszender LN24. Wat telt is de inhoud, zei hij.

159 reacties

 • Jess Degrauwe

  6 maanden geleden
  Blijkbaar zijn er vele partijleden of mensen vergeten dat het de NVa is die ons in deze crisis heeft doen belanden. Ze vonden het nodig de vorige regering te verlaten door iets wat zij zelf mee georchestreerd hebben, namelijk het marrakech pact. Doch door de vele reacties hebben ze hun kar moeten draaien en daarmee de andere partijen voor schut gezet door hun de schuld in de schoenen te schuiven. Blijkbaar hebben er veel een kort geheugen !
 • Vera Bres

  6 maanden geleden
  ik zou zeggen ,NIEUWE verkiezingen en dan weten we nu al, dat het Vlaams Belang en de NVA de toppers zijn , deze 2 zullen denkelijk net geen 50,1% halen ...dus dan gaan de verliezers met 10-12 % en sommige nog minder ,weer alles blokkeren , de kiezer telt dus niet mee !
 • Marcel Willems

  6 maanden geleden
  Federaal moet er geen Vlaamse noch Waalse meerderheid zijn .Wel met partijen die aan de herstelbeweging na de crisis willen werken .Geen tijd verliezen aan communotaire zaken
 • vanaeken jokke

  6 maanden geleden
  Peter Janssens dat er in Vlaanderen meer besmettingen zijn is heel normaal.6.5 miljoen inwoners in de Walen 4.5 miljoen .NVA zit niet in de federale regering Peter en als ge het nu nog niet gezien hebt dat deze regering onbekwaam is slaap dan verder.Als u dan toch zo'n fervent PSer bent verhuis dan kan je er op stemmen.Een Waals kerkhof dat is wat de PS van de walen gemaakt heeft een gebied dat 25 jaar achterna hinkt de PS prestaties.
 • Jan Van de Velde

  6 maanden geleden
  De hele vraag is of wij nog wel behoefte hebben aan de Walen. We hebben al veel te lang met onze voeten laten spelen en dan nog de kosten van de spelletjes betaald.
 1. Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg
  Play

  Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg

 2. Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten
  Play

  Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten