BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Magnette: “Leg cordon sanitaire rond N-VA, er is geen verschil meer met Vlaams Belang.” Francken reageert: “Wat een kanjer van een democraat is deze nep-lijsttrekker”

“We moeten weigeren om samen te werken met N-VA, net zoals we weigeren om samen te werken met Vlaams Belang.” Dat zei Paul Magnette, die vandaag werd voorgesteld als woordvoerder van PS voor de verkiezingscampagne, op La Première (RTBF). Staatssecretaris van Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) reageerde meteen op Twitter. 

113 reacties

 • Dietrich Vandrey

  2 jaar geleden
  En nu is er wel verontwaardiging over het cordon ? Wel wel wel
 • Dirk Van der Weeën

  3 jaar geleden
  En Magnette moesten ze nu eens een cordon rond dat stuk Belgie leggen dat nog niets anders gedaan heeft dan van Vlaanderen geproffiteerd.Wat denk je daar van?
 • anna vandenberg

  3 jaar geleden
  Magnette had er geen probleem de economie van België te gijzelen door de CETA akkoorden niet te tekenen.
 • francois de keyser

  3 jaar geleden
  Magnette heeft een probleem met NVA omdat ze het VN-pact niet goed keuren. Zijn eigen partij PS heeft OOK het pact niet goed gekeurd. Een onthouding is geen goedkeuring, wijst op interne verdeeldheid. Raar manneke. (Over die onthouding wordt spaarzaam gesproken en geschreven door de media). Ook raar.
 • Willy Masson

  3 jaar geleden
  Inderdaad een cordon is niet meer dan een schaamteloze miskenning van de democratie die links uitgevonden heeft . Vreemd toch dat als men het over partijen zoals de PvdA ,islam , abu Jahjah zijn miskleun heeft men daar uitzonderingen voor maakt.