Consulente Olga Guns tussen haar koopwaar. “Vrouwen die Tupperware kopen, zijn vrouwen die graag zorgen. Ze willen het leven mooier en beter maken. Dat gaat niet verdwijnen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Consulente Olga Guns tussen haar koopwaar. “Vrouwen die Tupperware kopen, zijn vrouwen die graag zorgen. Ze willen het leven mooier en beter maken. Dat gaat niet verdwijnen.”

Mag Tupperware stilaan bij het oud plastic? Geen homeparty's meer in Nederland, ook bij ons minder populair

Rouwstemming in Nederland: het is er gedaan met de Tupperwarefeestjes. En ook in ons land slabakken ze, nu vrouwen niet meer gezellig altegader mogen zijn, de merites bezingend van brooddozen en slakommen. Portret van de plastic potjes die het deksel optilden dat lang op vrouwelijk ondernemerschap stond.

22 reacties

 • Grietje Minjauw

  1 maand geleden
  Dit is ook mijn job! Superfier! En duur? Nee hoor, wij geven tot 400 euro gratis Tupperware aan gastvrouwen. Ik kan mijn job combineren met mijn leuke hobby. Dagelijks mag ik klanten adviseren hoe ze deze producten kunnen implementeren in hun huishouden. Via mijn foodblog op facebook, 'Luiwijvenkost of Drukkewijvenkost' heb ik ontzettend veel volgers. Tupperware heeft mijn leven een heel stuk gemakkelijker gemaakt in de keuken! Time management is een gigantisch voordeel! Ook bij thuiswerken!
 • Bertrand Janses

  1 maand geleden
  Bertrand Janses: We zijn 2021 en ik bezit nog steeds Tupperware van eind 50er jaren van mijn ouders. Dikkere wand en beter kwaliteit dan de huidige TW die ik in een shop in een shopping center gezien heb.
 • Dirk De Buyst

  1 maand geleden
  Nog voor ik de reacties gelezen had wist ik al dat er iemand ging tussen staan met dé zin van de jaren ‘20 van de 21e eeuw: “dat is niet meer van deze tijd”. Bij die mens wil ik eens thuis komen.
 • Johan Vervaeck

  1 maand geleden
  Die home party's zijn verplichte koopparty's bij vrienden. Na de party blijkt plots dat het om businessvriendschap gaat en niet om echte vriendschap. Eenmalig meestal.
 • Jos Mardig

  1 maand geleden
  Wij hebben zoals de meeste vlamingen ook jaren Tupperware-pottekes gekocht en gebruikt. Ze maakten altijd goed spul. Toen ze begonnen met al eens wat meer brol te maken, en de levenslange garantie niet meer toe te passen, heb ik na een stevige discussie alles buiten gesmeten. Gebruik nu glazen pottekes, kost twee keer niks, en voor zover ik het weet is dat beter voor het milieu. Ik heb ze nog niet gemist...
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. België mag rekenen op 1,28 miljoen vooruitgeschoven Pfizer-vaccins na Europees akkoord: “Heel goed nieuws voor campagne”
  Play

  België mag rekenen op 1,28 miljoen vooruitge­scho­ven Pfi­zer-vac­cins na Europees akkoord: “Heel goed nieuws voor campagne”

  Vaccinproducent Pfizer/BioNTech zal nog de komende drie maanden 50 miljoen vaccins vroeger leveren dan eerst was gepland. Dat heeft Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen bekendgemaakt. De vaccins zouden normaal gezien pas in het vierde kwartaal geleverd worden, maar worden nu vooruitgeschoven naar de maanden april, mei en juni. Voor België betekent het dat we de komende weken 1,28 miljoen vaccins extra mogen verwachten.
 1. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?

 2. Zetten Hanne en Dave een punt achter hun huwelijk of niet?
  Play
  Blind Getrouwd

  Zetten Hanne en Dave een punt achter hun huwelijk of niet?