Consulente Olga Guns tussen haar koopwaar. “Vrouwen die Tupperware kopen, zijn vrouwen die graag zorgen. Ze willen het leven mooier en beter maken. Dat gaat niet verdwijnen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Consulente Olga Guns tussen haar koopwaar. “Vrouwen die Tupperware kopen, zijn vrouwen die graag zorgen. Ze willen het leven mooier en beter maken. Dat gaat niet verdwijnen.”

Mag Tupperware stilaan bij het oud plastic? Geen homeparty's meer in Nederland, ook bij ons minder populair

Rouwstemming in Nederland: het is er gedaan met de Tupperwarefeestjes. En ook in ons land slabakken ze, nu vrouwen niet meer gezellig altegader mogen zijn, de merites bezingend van brooddozen en slakommen. Portret van de plastic potjes die het deksel optilden dat lang op vrouwelijk ondernemerschap stond.

22 reacties

 • Grietje Minjauw

  1 maand geleden
  Dit is ook mijn job! Superfier! En duur? Nee hoor, wij geven tot 400 euro gratis Tupperware aan gastvrouwen. Ik kan mijn job combineren met mijn leuke hobby. Dagelijks mag ik klanten adviseren hoe ze deze producten kunnen implementeren in hun huishouden. Via mijn foodblog op facebook, 'Luiwijvenkost of Drukkewijvenkost' heb ik ontzettend veel volgers. Tupperware heeft mijn leven een heel stuk gemakkelijker gemaakt in de keuken! Time management is een gigantisch voordeel! Ook bij thuiswerken!
 • Bertrand Janses

  1 maand geleden
  Bertrand Janses: We zijn 2021 en ik bezit nog steeds Tupperware van eind 50er jaren van mijn ouders. Dikkere wand en beter kwaliteit dan de huidige TW die ik in een shop in een shopping center gezien heb.
 • Dirk De Buyst

  1 maand geleden
  Nog voor ik de reacties gelezen had wist ik al dat er iemand ging tussen staan met dé zin van de jaren ‘20 van de 21e eeuw: “dat is niet meer van deze tijd”. Bij die mens wil ik eens thuis komen.
 • Johan Vervaeck

  1 maand geleden
  Die home party's zijn verplichte koopparty's bij vrienden. Na de party blijkt plots dat het om businessvriendschap gaat en niet om echte vriendschap. Eenmalig meestal.
 • Jos Mardig

  1 maand geleden
  Wij hebben zoals de meeste vlamingen ook jaren Tupperware-pottekes gekocht en gebruikt. Ze maakten altijd goed spul. Toen ze begonnen met al eens wat meer brol te maken, en de levenslange garantie niet meer toe te passen, heb ik na een stevige discussie alles buiten gesmeten. Gebruik nu glazen pottekes, kost twee keer niks, en voor zover ik het weet is dat beter voor het milieu. Ik heb ze nog niet gemist...
 1. Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pietersplein riep voor hem, dat wou ik ook!"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pieters­plein riep voor hem, dat wou ik ook!"

 2. Lady Trucker Mieke is de wanhoop nabij wanneer wegomleggingen haar heen en weer sturen
  Play
  Lady Truckers

  Lady Trucker Mieke is de wanhoop nabij wanneer wegomleg­gin­gen haar heen en weer sturen