.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Getty Images

Mag mijn kind maandag naar school als ik besmet ben? Krijgen ook minderjarigen al hun boosterprik? En wat met de skivakanties? Uw vragen beantwoord

Het nieuwe Overlegcomité mag dan weinig tot geen grote beslissingen hebben genomen, nog altijd zitten heel wat Vlamingen duidelijk met vragen. De meest prangende op een rij, samen met het antwoord. 

26 reacties

 • kapitein zeppos

  6 maanden geleden
  Skivakanties verbieden ,punt amen en uit ! Is dat een verslaving of is het om te stoefen !
 • Yvette Dekleermaeker

  6 maanden geleden
  Misschien de oplossing. Iedereen testen, 2 weken quarantaine (je komt je huis niet meer uit onder géén enkel beding) en opnieuw testen. Enkel zij die coronavrij zijn mogen vrij bewegen en voor de rest opnieuw 2 weken quarantaine (inclusief alle gezinsleden). Als dit niet werkt is er iets ongrijpbaars ontstaan en wat dan ? Nog jaren aanmodderen zeker !
 • Pedro De Geest

  6 maanden geleden
  De scholen de motor? Ze zijn nu drie weken dicht en de cijfers zijn verdrievoudigd ondertussen.
 • maarten anthonis

  6 maanden geleden
  De hotels op skivakantie zijn in Duitsland en Oostenrijk super coronaproof en je komt er niet in als je niet gevacineerd bent , hier heb je indien je je goed aan de regels houdt minder kans op besmetting dan in België waar het wemelt van de Nederlanders die zich van niets iets aantrekken , dus al die zagers over alles verbieden , jullie weten niet waarover jullie praten .
 • Jay Adam

  6 maanden geleden
  Skivakantie? sommige mensen hebben het echt nog niet begrepen. De pandemie is daar net ontstaan.