Een herfstwandeling maken kan met maximum vier personen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een herfstwandeling maken kan met maximum vier personen. © ANP

Mag ik tijdens de herfstvakantie een vakantiehuis met vrienden huren? En kan ik nog gaan wandelen? Uw vakantievragen beantwoord

Nog twee weken en de herfstvakantie begint. Voor heel wat gezinnen wordt het een lichtpunt in deze bizarre tijden. De vraag is alleen wat er nog van die vakantie overblijft nu onze vrijheden opnieuw zijn ingeperkt. Kunnen we straks nog naar het vakantiehuisje in de Ardennen en mogen we gaan wandelen met vrienden? Uw vragen beantwoord. 

 1. Brusselse rechtbankvoorzitter Hennart niet onder indruk van omzendbrief geweld tegen politie: “Het parket heeft het recht om zaken te seponeren”
  Brussel

  Brusselse rechtbank­voor­zit­ter Hennart niet onder indruk van omzend­brief geweld tegen politie: “Het parket heeft het recht om zaken te seponeren”

  Rechter Luc Hennart, erevoorzitter van de Franstalige Brusselse rechtbank van eerste aanleg, is niet onder de indruk van de omzendbrief die justitieminister Vincent Van Quickenborne (Open Vld) heeft uitgewerkt rond geweld tegen politieagenten. De minister wil nultolerantie en lik-op-stukbeleid, maar Hennart spreekt van “zand in de ogen strooien.” “Het parket heeft het recht om zaken te seponeren”, zei hij in ‘De Afspraak’.
 1. Lize Feryn duikt onder in sm-kelder bij 'Club Flo'
  Play

  Lize Feryn duikt onder in sm-kelder bij 'Club Flo'

 2. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered