HLN
Volledig scherm
© HLN

Maar liefst 18.700 aanvragen: TikTokker Jonas van HLN gaat langs op eerste schooldag

Onze TikTokker Jonas van HLN is vanmorgen langsgeweest op een aantal Vlaamse scholen om te zien hoe de eerste schooldag er verliep. Maar liefst 18.700 aanvragen kwamen er deze week binnen na een oproep op ons sociale mediakanaal.

0 reacties

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. “Beste act ooit”: Simon Cowell omvergeblazen door Belgische Chris in halve finales ‘America’s Got Talent’
  TV

  “Beste act ooit”: Simon Cowell omvergebla­zen door Belgische Chris in halve finales ‘America’s Got Talent’

  Begin juni slaagde onze landgenoot Chris Umé er al in om televisiekijkend Amerika te veroveren met een deepfake van Simon Cowell in ‘America’s Got Talent’. Ondertussen is het weer zover. In de liveshow van dinsdag kreeg het publiek te zien hoe Cowell samen met Howie Mandel en Terry Crews, twee andere juryleden, zonder enige moeite het operanummer ‘Nessun Dorma’ zong.