Radja Nainggolan verlaat de Bosuil na de training van gisteren en neemt een taxi. Zijn rijbewijs is ingetrokken.
Volledig scherm
PREMIUM
Radja Nainggolan verlaat de Bosuil na de training van gisteren en neemt een taxi. Zijn rijbewijs is ingetrokken. © Photo News

Maar já, ‘bad boys’ kunnen getemd worden: spannend leven is ook mogelijk zonder buiten de lijntjes te kleuren, weten psychologen

‘t Zal niet meer gebeuren, klinkt het schuldbewust bij Radja Nainggolan. Horen we graag, maar hoe realistisch is dat? “Mensen hebben de neiging zichzelf te herhalen”, weten psychologen. Veranderen kan, “maar dan moet je intensief aan jezelf willen werken. Zelfkennis opdoen, je gedrag leren managen. Rebellie wordt al te vaak geromantiseerd. Ook mét respect voor regels valt een spannend leven te leiden.”

2 reacties

 • willem coopman

  1 jaar geleden
  Te klasseren bij de hopeloze gevallen! En sommigen beweren dan nog dat spelers een voorbeeldfunctie uitoefenen voor de jeugd. Dergelijke individuen passen daar perfect in, dit belooft voor de toekomst.
 • Samuel Peeters

  1 jaar geleden
  Dit is het gedrag niet van een bad boy maar van een egoïst.
 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 1. “Teleurstellend”: politie stelde tijdens flitsmarathon meer en zwaardere overtredingen vast
  20

  “Teleur­stel­lend”: politie stelde tijdens flitsmara­thon meer en zwaardere overtredin­gen vast

  De federale en lokale politie hebben tijdens de voorbije flitsmarathon van woensdagochtend 5 tot donderdagochtend 6 oktober in totaal 792.546 voertuigen gecontroleerd. Dat zijn er minder dan bij vorige marathons, mogelijk doordat meer mensen van thuis werkten naar aanleiding van de staking bij de spoorwegen. Daartegenover staat dat het aantal en de ernst van de overtredingen toenamen.