Radja Nainggolan verlaat de Bosuil na de training van gisteren en neemt een taxi. Zijn rijbewijs is ingetrokken.
Volledig scherm
PREMIUM
Radja Nainggolan verlaat de Bosuil na de training van gisteren en neemt een taxi. Zijn rijbewijs is ingetrokken. © Photo News

Maar já, ‘bad boys’ kunnen getemd worden: spannend leven is ook mogelijk zonder buiten de lijntjes te kleuren, weten psychologen

‘t Zal niet meer gebeuren, klinkt het schuldbewust bij Radja Nainggolan. Horen we graag, maar hoe realistisch is dat? “Mensen hebben de neiging zichzelf te herhalen”, weten psychologen. Veranderen kan, “maar dan moet je intensief aan jezelf willen werken. Zelfkennis opdoen, je gedrag leren managen. Rebellie wordt al te vaak geromantiseerd. Ook mét respect voor regels valt een spannend leven te leiden.”

2 reacties

 • willem coopman

  2 maanden geleden
  Te klasseren bij de hopeloze gevallen! En sommigen beweren dan nog dat spelers een voorbeeldfunctie uitoefenen voor de jeugd. Dergelijke individuen passen daar perfect in, dit belooft voor de toekomst.
 • Samuel Peeters

  2 maanden geleden
  Dit is het gedrag niet van een bad boy maar van een egoïst.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Kinderen Djalali roepen in open brief op mee te strijden voor vrijlating van hun vader: “We zullen niet stoppen totdat je weer thuis bent”

  Kinderen Djalali roepen in open brief op mee te strijden voor vrijlating van hun vader: “We zullen niet stoppen totdat je weer thuis bent”

  De kinderen van Ahmadreza Djalali, de Zweeds-Iraanse gastdocent aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB) die in de cel zit in Iran, hebben hun vader een open brief geschreven, waarin ze mensen ook oproepen om zich aan te sluiten bij hun strijd voor zijn vrijlating. Mensenrechtenorganisatie Amnesty International verspreidt vrijdag de brief. Het is zondag tweeduizend dagen geleden dat Djalali opgepakt werd in Iran, waarna hij ter dood veroordeeld werd.