Cambio
Volledig scherm
PREMIUM
© Cambio

Maal zeven in vijf jaar tijd: bijna 200.000 geregistreerde gebruikers voor autodelen in België

Het delen van een auto is aan een stevige opmars bezig. De nu al bijna 200.000 geregistreerde gebruikers in ons land waren vorig jaar goed voor ruim 1,1 miljoen ritten. Ook de automobielsector zet steeds meer de stap richting het aanbieden van autodelen. Er bollen nu al meer dan 4.600 deelwagens in België. Dat blijkt uit het jaarrapport van Autodelen.net.  

8 reacties

 • Stefanie van Dijk

  4 maanden geleden
  Als ik niet met woon-werk verkeer van doen had dan zou ik zeker ook eens kijken daar dit concept, de vraag is alleen: waar zijn de afhaal/wegbreng punten want als dat te ver is dan verdwijnt al een stuk van de aantrekkelijkheid. Maar als meer mensen mee doen dan komen er vanzelf ook meer van die punten lijkt me
 • Frans Van Hoyweghen

  4 maanden geleden
  Hier waar ik woon moet ik soms een taxi nemen om mijn wagen op te halen, das ook niet alles.
 • Christiaan Vernist

  4 maanden geleden
  Auto's zijn net als huizen spotgoedkoop als je vergelijkt met sommige buurlanden in België. Hoe doen ze dat daar dan allemaal?
 • Jean Donny

  4 maanden geleden
  Een persoonlijke auto zal in de toekomst onbetaalbaar worden voor de gewone werkende Belg. Dit is een tipje van de toekomst die velen te wachten staat met dank aan onze politiekers.
 • Pieter Verhulst

  4 maanden geleden
  Ik vind doe prijzen ook best duur, zeker als je bijvoorbeeld een dagje een wagen nodig hebt of bvb eens 400 km moet rijden. Misschien beter om met een paar vrienden een wagen te kopen en onderling te delen.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.