Agenten met kogelvrije vesten maken zich klaar voor de grootscheepse operatie, die dinsdagochtend om 5 uur begon.
Volledig scherm
PREMIUM
Agenten met kogelvrije vesten maken zich klaar voor de grootscheepse operatie, die dinsdagochtend om 5 uur begon. © Photo News

Luxewagens, handtassen van Louis Vuitton en Dior, horloges van Rolex en Bulgari en ongeveer 1 miljoen euro in cash in beslag genomen bij drugsmaffia

Met de privéjet of via containerschepen gingen tonnen cocaïne vanuit Zuid-Amerika naar Brussel. Onze hoofdstad speelde zo een cruciale rol in een immens drugsnetwerk. Dat blijkt na een grootschalige operatie — die voortvloeit uit het Sky ECC-dossier — waarbij 64 personen werden opgepakt bij 114 huiszoekingen. "We dachten altijd dat de narco's in Latijns-Amerika zaten, maar ze zitten hier ook", aldus federaal procureur Frédéric Van Leeuw.

21 reacties

 • Willy Duflou

  4 weken geleden
  Trump heeft gelijk met zijn uitspraak over Brussel maar dat is in alle toonaarden ontkent in België.
 • kurt nachtergaele

  1 maand geleden
  Devlieger,jij kan als leek en burger er op los fantaseren en van alles willen. De politie moet bewijzen hebben.
 • alfred cool

  1 maand geleden
  Ik ben eens benieuwd hoeveel er van die heerschappen aangehouden zullen blijven en veroordeelt zullen worden en als ze dan al veroordeelt worden tot welke straf dan , een flinke waarvan ze gaan duizelen of een flutstrafke waarbij ze zich dubbelplooien van het lachen en waarbij ze na hun straf te hebben ondergaan opnieuw dat witte snuifpoeder gaan verkopen maar dan nog driester !
 • Christine Laevers

  1 maand geleden
  Alles aanslaan, maar dan ook alles. Dat is de enige opvoedkundige boodschap voor dat soort mensen.
 • Daniel Collier

  1 maand geleden
  Één druppel op een heette plaat .
 1. Infectioloog Callens deelt frustratie na moeilijke nacht op corona-afdeling: “Iemand naar huis gestuurd die ik liever in het ziekenhuis had gehouden”

  Infectio­loog Callens deelt frustratie na moeilijke nacht op corona-afdeling: “Iemand naar huis gestuurd die ik liever in het ziekenhuis had gehouden”

  De werkdruk voor ziekenhuizen wordt alsmaar groter in deze vierde coronagolf en dat leidt soms tot moeilijke situaties voor de artsen. In het Universitair Ziekenhuis in Gent is gisteravond een coronapatiënt terug naar huis gestuurd omdat er nog plaats vrijgehouden moest worden voor andere patiënten die mogelijk nog zieker waren. “Alles verliep veilig en de patiënt kan thuis opgevolgd worden, maar in de ideale omstandigheden had ik die persoon nog één tot twee dagen in observatie willen houden, maar dat kon nu niet”, vertelt infectioloog Steven Callens onze redactie.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.