Agenten met kogelvrije vesten maken zich klaar voor de grootscheepse operatie, die dinsdagochtend om 5 uur begon.
Volledig scherm
PREMIUM
Agenten met kogelvrije vesten maken zich klaar voor de grootscheepse operatie, die dinsdagochtend om 5 uur begon. © Photo News

Luxewagens, handtassen van Louis Vuitton en Dior, horloges van Rolex en Bulgari en ongeveer 1 miljoen euro in cash in beslag genomen bij drugsmaffia

Met de privéjet of via containerschepen gingen tonnen cocaïne vanuit Zuid-Amerika naar Brussel. Onze hoofdstad speelde zo een cruciale rol in een immens drugsnetwerk. Dat blijkt na een grootschalige operatie — die voortvloeit uit het Sky ECC-dossier — waarbij 64 personen werden opgepakt bij 114 huiszoekingen. "We dachten altijd dat de narco's in Latijns-Amerika zaten, maar ze zitten hier ook", aldus federaal procureur Frédéric Van Leeuw.

21 reacties

 • Willy Duflou

  1 maand geleden
  Trump heeft gelijk met zijn uitspraak over Brussel maar dat is in alle toonaarden ontkent in België.
 • kurt nachtergaele

  1 maand geleden
  Devlieger,jij kan als leek en burger er op los fantaseren en van alles willen. De politie moet bewijzen hebben.
 • alfred cool

  1 maand geleden
  Ik ben eens benieuwd hoeveel er van die heerschappen aangehouden zullen blijven en veroordeelt zullen worden en als ze dan al veroordeelt worden tot welke straf dan , een flinke waarvan ze gaan duizelen of een flutstrafke waarbij ze zich dubbelplooien van het lachen en waarbij ze na hun straf te hebben ondergaan opnieuw dat witte snuifpoeder gaan verkopen maar dan nog driester !
 • Christine Laevers

  1 maand geleden
  Alles aanslaan, maar dan ook alles. Dat is de enige opvoedkundige boodschap voor dat soort mensen.
 • Daniel Collier

  1 maand geleden
  Één druppel op een heette plaat .
 1. Koning Filip ontmoet Italiaanse president Mattarella en premier Draghi in Rome

  Koning Filip ontmoet Italiaanse president Mattarella en premier Draghi in Rome

  Koning Filip heeft woensdag in Rome de Italiaanse president Sergio Mattarella en de premier Mario Draghi ontmoet. Het eendaagse officiële bezoek van de vorst aan Italië vervangt een voorzien staatsbezoek van drie dagen aan het land. Dat staatsbezoek werd al drie keer geannuleerd wegens corona. De koning, die een band heeft met Italië, via zijn moeder, koningin Paola, vond het nu toch belangrijk om kort in te gaan op de uitnodiging van Mattarella “uit respect” en om de “zeer goede bilaterale relaties tussen België en Italië” te onderhouden, zo klinkt het bij het Paleis.