Lorin Parys en Gwendolyn Rutten.
Volledig scherm
Lorin Parys en Gwendolyn Rutten. © BELGA / Bollen

Lorin Parys (N-VA): “Rutten lijkt het voorbije politieke jaar slecht te hebben verteerd”

N-VA-ondervoorzitter Lorin Parys en Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert hebben gereageerd op de verklaringen van Gwendolyn Rutten. Die verklaarde in ‘De afspraak op vrijdag’ op Canvas dat de N-VA vorig jaar bij de vorming van de Vlaamse regering expliciet aan Open VLD en CD&V heeft gevraagd om mee in een regering met Vlaams Belang te stappen. “The past is past", aldus Lachaert.

186 reacties

 • Gino Sinnesael

  2 jaar geleden
  Een ministerpost in de Vlaamse regering was haar op dat moment te min. Het was de periode van de gesprekken met mijnheer Magnette, remember? In zee gaan met de PS, in ruil voor de post van premier. Was dàt dan in het voordeel van Vlaanderen? Toen dit feestje echter niet doorging, bleef mevrouw Rutten alleen, verweesd en gefrustreerd achter. Nu spuwt ze haar gal op iedereen. Een slechte verliezer!
 • Nils De Vriendt

  2 jaar geleden
  Rutten maakt reclame dat ze niet democratisch is?
 • Dominique Vandamme

  2 jaar geleden
  Een vraagje: wat was de agenda van de VRT om Rutten naast, God betere het, Walter Zinzen op te voeren? Het komt er op aan om vooral de socialistische familie een handje te helpen, tegen de wil van het noorden van het land in.
 • jos duriau

  2 jaar geleden
  Blijkbaar heeft nva het ook niet verteerd dat ze hun goesting niet kregen.
 • Els Martin

  2 jaar geleden
  Zou ze hetzelfde dieet volgen als maggie?
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.