Volledig scherm
© ANP

Lokale N-VA'er was man achter valse F-16-mails sp.a

Een gepensioneerde Limburgse mijnwerker, Michel Dylst, zat achter de valse F-16-mails van John Crombez (sp.a) en Hendrik Vuye. De man is lid van de N-VA, maar die partij neemt afstand van de "fantast". Dat schrijft De Morgen vandaag na eigen onderzoek.

48 reacties

 • Eugeen Van Aerschot

  2 jaar geleden
  Als je een zo belangrijke mail krijgt dat je hem kunt gebruiken om een minister neer te sabelen, dan ga je eerst zeer goed na wie de afzender is en contacteer je hem. Lukt dat niet, dan gebruik je de mail niet.
 • Franciscus Vander Elst

  2 jaar geleden
  Franciscus Vander Elst Waarom na verkiezingen nog altijd andere vernederen, vorm een regering en dan zien we wel
 • anna vandenberg

  2 jaar geleden
  Crombez en Vuye hadden de bron moeten controleren en nu proberen ze met de hulp van de bevriende media hun gezicht te redden, wij zijn het slachtoffer van de NV-A. Moest het dan nog van een mol geweest zijn binnen de legerleiding, maar van een gewezen mijnwerker die een grap uitgehaald heeft waar die twee, in al hun euforie we hebben een schandaal, ingetrapt zijn. De klimaatmarsen om Groen aan een overwinning te helpen daar moeten de media evengoed verontwaardigd over zijn.
 • Gino Denil

  2 jaar geleden
  Als men vals wil spelen dan gebruikt men iemand uit de onderste regionen en niet iemand uit de top. Als het uit komt kan men die een mes in de rug steken en zijn handen in onschuld wassen. Zo werkt dat.
 • alfons vanwetswinkel

  2 jaar geleden
  Ik ken Michel al van de eerste dag dat hij in de ondergrond van Zolder begon.Ik kan moeilijk geloven dat hij zich tot zoiets zou lenen.En als dat toch zo is laat het duidelijk zien uit wat voor een vaatjes N-VA tapt en op welke manier ze dan die persoon laten vallen.
 1. Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit
  Play

  Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit

 2. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis