Bart De Pauw met achter zich zijn echtgenote Ines De Vos.
Volledig scherm
Bart De Pauw met achter zich zijn echtgenote Ines De Vos. © BELGA

LIVE. Slachtoffer Bart De Pauw: "Het enige wat we ooit vroegen was inzicht en dat dergelijk gedrag zou stoppen”

Televisiemaker Bart De Pauw is deels schuldig verklaard aan belaging en overlast door middel van elektronische communicatiemiddelen. Hij kreeg zes maanden cel met uitstel. De klacht van Maaike Cafmeyer is ongegrond verklaard, net als die van Lize Feryn. In totaal negen vrouwen stelden zich burgerlijke partij tegen hem, alsook het Instituut voor Gelijkheid van Vrouwen en Mannen. Volg alles hieronder live.

74 reacties

 • Catherine MISTIAEN

  2 weken geleden
  Sterke vrouwen zouden het volgende doen: 1. de excuses van BDP aanvaarden, 2. hem vergeven en 3. BDP bedànken voor alle professionele opportuniteiten die ze van hem gekregen hebben. Deze dames hebben nog niet bewezen dat ze sterke vrouwen zijn. Vrouwen die in groep procederen tegen 1 man, noem ik niet bepaald sterk. Als het waar is, dat mannen hun macht gebruiken om vrouwen te versieren, dan is het ook waar, dat vrouwen als motten op diezelfde macht afkomen.
 • jan boden

  2 weken geleden
  Zijn leven is in ieder geval verwoest, de dames mogen content zijn.
 • bart vansteenkiste

  2 weken geleden
  dit is heel normaal dat een paar vrouwen bot vangen , als u gestalkt word , sms NOOIT TERUG want dan bent u op de rechtbank de sigaar , als het een week aanhoud dag en nacht zoek een goede advocaat die daar werk van maakt stel u burgelijke partij , en laat alles noteren en dan zal u recht vieren , anders niet. gsms die uitgelezen worden kan geen discussie mogelijk zijn. en ook als de pauw het kan aan tonen wat andere hebben geschreven hebben , 8 vrouwen profiteurs zegt de rechtbank
 • Eduard Maes

  2 weken geleden
  Die dames moeten ook wel beseffen dat hun eigen carrière om zeep is, hoop ik. Wie wil daarmee nog samenwerken?
 • George Verbeek

  2 weken geleden
  Slachtoffer Bart de Pauw? Dat is de zaak omdraaien. Dader Bart de Pauw, de slachtoffers zijn de tientallen vrouwen die hij jarenlang dag en nacht treiterde, bedreigde en intimideerde.
 1. Klanten failliete Vlaamse Energieleverancier teleurgesteld en kwaad: “Bandieten. Dit betekent geen kerstcadeau voor mijn dochtertje”
  Play

  Klanten failliete Vlaamse Energiele­ve­ran­cier teleurge­steld en kwaad: “Bandieten. Dit betekent geen kerstca­deau voor mijn dochtertje”

  Klanten van de failliete Vlaamse Energieleverancier reageren teleurgesteld en kwaad. Onder meer alleenstaande mama Sarah Verhaeghe (28) uit het West-Vlaamse Rekkem moet op zoek naar een nieuwe leverancier. “Naar mijn 750 euro voorschot kan ik wel fluiten”, fulmineert ze. “Bandieten. Dit betekent geen kerstcadeau voor mijn dochtertje. Of toch niet wat ik in gedachten had.”