LIVE. Mogen we het mondmasker na de scholen binnenkort ook op de werkvloer laten vallen? VTM NIEUWS vraagt het nu aan minister Vandenbroucke

De mondmaskersplicht in de scholen wordt drastisch versoepeld. Dat is Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) dinsdag overeengekomen met het onderwijsveld. Wanneer wordt er ook komaf gemaakt met de mondmaskers op de werkvloer? VTM NIEUWS vraagt het aan minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit). 

31 reacties

 • Johan Goris

  2 maanden geleden
  Ik neem geen booster en ik zal ook geen vaccinatie- bewijs laten zien aan de werkgever. We moeten voor onze privacy en democratie vechten.
 • Christiaan Vernist

  2 maanden geleden
  Ook ik heb recht op een veilige werkomgeving. Ik ben dus voorstander van mondmasker verplichting op werkvloer.
 • Ben Vandam

  2 maanden geleden
  Ik hoop dat mensen die verplicht worden massaal het werk gaan neerleggen! Wie denkt VDB dat hij is??
 • Michel grillet

  2 maanden geleden
  moest ik patiënt zijn of zorgbehoevende:een niet gevaccineerde komt aan mijn lijf niet aan
 • Regina Blanckaert

  2 maanden geleden
  Dus mevr.cloet mensen in de zorg die tot op heden al uitstekend hun job hebben gedaan en ervaring hebben opgebouwd maar niet voor het nieuwe vaccin kiezen zouden dan nog alleen bij wijze van spreken den afwas mogen doen ,ga je direct personeel vinden met dezelfde kwaliteiten om hun taak over te nemen,heb je daar al eens aangedacht
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?