LIVE. Marc Van Ranst opnieuw thuis na vondst Jürgen Conings: “Vergelijk het SafeHouse met een hotel waar je nooit naar buiten kan omdat het slecht weer is”

Het gevonden lichaam in het Dilserbos is inderdaad van de voortvluchtige militair Jürgen Conings. Dat is bevestigd door het federaal parket. Volgens de eerste onderzoeksresultaten heeft Conings met een vuurwapen zelfmoord gepleegd. De burgemeester van Maaseik, Johan Tollenaere (Open Vld), bevestigt aan onze redactie dat hij zelf een lijk heeft ontdekt in buurgemeente Dilsen.

  1. Organisator na verontrustende signalen over coronabetoging: “We zullen idioten weren”
    PREMIUM

    Organisa­tor na verontrus­ten­de signalen over coronabeto­ging: “We zullen idioten weren”

    De mars tegen de anticorona-maatregelen nu zondag kondigt zich aan als één van de grootste ooit. Organisator Tom Meert spreekt van een vreedzame manifestatie en legt de link naar de witte mars. Hoeveel volk wordt er verwacht? En welk soort volk? Op sociale media circuleren foto’s van journalisten die men in het vizier wil nemen. Zeer verontrustend, maar de organisator zegt met klem dat hij er alles zal aan doen om relschoppers te weren. “Wij zijn brave huisvaders en -moeders”. Volgens bronnen laat de politie in elk geval niets aan het toeval over.