Photo News
Volledig scherm
© Photo News

LIVE. Gete in centrum van Halen blijft stijgen - Officieel: 27 doden en 103 vermisten in ons land - “Vermist 15-jarig meisje dood teruggevonden in Hotton”

De officiële dodentol na de zware overstromingen in ons land staat op 24, zo laat het Crisiscentrum vandaag weten. Vanochtend kwam het nieuws dat er nog zeker acht lichamen werden gevonden in de provincie Luik, drie in Chaudfontaine, één in Angleur en vier in Pepinster. Ook gisteren was er nog melding gemaakt van een dodelijk slachtoffer in Angleur. Het is niet duidelijk of die negen doden al bij het officiële aantal zijn geteld. Ook in buurland Duitsland vielen er al 133 dodelijke slachtoffers. Volg alle ontwikkelingen over het noodweer in onze liveblog.

36 reacties

 • Alice Dingemans

  1 jaar geleden
  Menselijke tol is het belangrijkste natuurlijk, maar wie denkt er aan het dierenleed? Hebben zij geen recht op hulp misschien?
 • Alice Dingemans

  1 jaar geleden
  Men praat enkel over de menselijke slachtoffers wat natuurlijk het belangrijkste is, maar wat met het dierenleed, telt dat niet, zij hebben ook recht op hulp.
 • Johan Aerts

  1 jaar geleden
  Als de natuur reageert kan je alleen maar nederig zijn en blij zijn dat je nog kansen (krijgt ).
 • Monique Verschueren

  1 jaar geleden
  Ik snap niet dat ze aan onze werkende bevolking die zo een triestig anderhalf jaar achter de rug heeft nog een oproep durven te doen voor stortingen terwijl er zoveel mensen zonder werk en zo geraakt zijn .Is die miserie nog niet genoeg geweest?Dat nu onze ministers en de rijken maar eens stortingen doen, die voelen dat toch niet een miljoen meer of minder
 • lodewijk maesen

  1 jaar geleden
  jaja europa gaat miljoenen sponseren die wij allemaal in belasting bztalen..makkelijk uitdelen zo EU topzakkenvullers...zelf niets geven van hun riante loon natuurlijk
 1. Pick-uptrucks tot 15.000 euro duurder doordat fiscaal voordeel wegvalt
  Play

  Pick-uptrucks tot 15.000 euro duurder doordat fiscaal voordeel wegvalt

  Vanaf 1 januari worden pick-uptrucks even zwaar belast als gewone personenwagens. Dat werd bevestigd aan VTM Nieuws. Nu moeten eigenaars van een pick-up een lagere verkeersbelasting betalen en zijn ze vrijgesteld van de inschrijvingstaks. Dat fiscaal voordeel is oneerlijk en valt daarom weg, besliste de Vlaamse regering. Daardoor zouden nieuwe eigenaars in het eerste jaar alleen al tot 15.000 euro extra moeten ophoesten.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.