Photo News
Volledig scherm
© Photo News

LIVE. Aangescherpte regels voor reizigers uit rode zone, Covid Safe Ticket ook voor kleinere evenementen - Van Gucht: “Grote test moet nog komen”

Met stijgende besmettingscijfers en een licht toenemend aantal ziekenhuisopnames zijn extra versoepelingen op het door de overstromingen uitgestelde Overlegcomité niet meteen aan de orde. “We moeten voorzichtig blijven, maar ook niet panikeren”, zegt premier Alexander De Croo (Open Vld). Wat mogen we verwachten? Volg het hier. 

  1. Gezinsbond reageert teleurgesteld op Septemberverklaring: "Vlaamse regering bespaart opnieuw op kap van gezinnen met kinderen”

    Gezinsbond reageert teleurge­steld op September­ver­kla­ring: "Vlaamse regering bespaart opnieuw op kap van gezinnen met kinderen”

    De Gezinsbond reageert teleurgesteld op de plannen van de Vlaamse regering om de kinderbijslag niet volledig te indexeren. Door de indexering te halveren van 2 naar 1 procent “bespaart de Vlaamse regering opnieuw op de kap van gezinnen met kinderen”, klinkt het. “Door deze beslissing te nemen net op een moment dat de energieprijzen de pan uit swingen en de inflatie opnieuw aantrekt, wordt de koopkracht van gezinnen met kinderen opnieuw aangetast.”