BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Limburgse politie moet meer flitsen

Het parket van Limburg heeft aan alle politiezones gevraagd om meer te flitsen in zones 30. Tot nu toe werd daar in deze provincie amper gecontroleerd op snelheid omdat de nadruk op preventie lag. Dat schrijven Het Belang van Limburg, Het Nieuwsblad en De Standaard vandaag.

14 reacties

 • Peter Janssen

  5 jaar geleden
  Yup, een school die 2 straten verder ligt maar je mag maar 30 op de steenweg terwijl gekken met gsm aan hun oor over de baan zwalpen en op jouw rijvak zitten! Ook roodrijders is een pest, oranje kennen ze precies zelfs niet meer, rechts voorbij steken, gene pinker etc.. dáármee is een pak poen te rapen, niet aan scholen en 30/uur! Ga maar eens aan verkeerslichten staan!
 • Anoniem

  5 jaar geleden
  Misschien kan het ook zijn dat Limburgers zich meer aan de regels houden ,dagelijks staan ze hier te flitsen in 30 zone(s),iedereen weet het ,dus ga je daar ook niemand nog kunnen flitsen.
 • Geert Landsman

  5 jaar geleden
  Hier toch niet hoor, overdreven snelheid is dagelijks te bewonderen. Ze vliegen hier door de straten als gekken maar van de politie is niks te zien.
 • Leo Bols

  5 jaar geleden
  De zone 30 is al lang niet meer aan de schoolpoort maar wordt oncontroleerbaar aangepast en uitgebreid naar willekeur. Veilig rijden is iets anders. Groeten van iemand met 1.800.000 km op 20 jaar zonder ongeval. (Handig zou zijn als men mensen met expertise op de weg raad zou vragen, ipv mensen met een diploma dat beweert dat ze het verkeer kennen)
 • Gerard Braeckmans

  5 jaar geleden
  Preventie helpt geen bal, de mensen vegen er hun voeten aan. Beboeten moeten ze doen! En als het dan niet lukt de boete nog een pak hoger.