Archiefbeeld ter illustratie
Volledig scherm
Archiefbeeld ter illustratie © BELGA

Lijk aangetroffen in de Maas in Flémalle

In Flémalle, in de provincie Luik, is vrijdagavond een levenloos lichaam uit de Maas gehaald. Dat meldt het parket van Luik.

 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. Achtergelaten zoon (6) probeert zich vast te klampen aan auto van moeder en raakt dodelijk meegesleurd, lichaam in rivier gedumpt
  OHIO

  Achtergela­ten zoon (6) probeert zich vast te klampen aan auto van moeder en raakt dodelijk meege­sleurd, lichaam in rivier gedumpt

  Een huiveringwekkende moord op een zesjarige jongen houdt de VS in de ban. Een 29-jarige mama liet haar kinderen ‘s nachts opzettelijk achter nabij een natuurgebied en trachtte weg te rijden. Haar zoon James Hutchinson klampte zich vast aan de klink van het autoportier, raakte meegesleurd en overleefde het niet. De vrouw dumpte de nacht nadien het lichaam in een rivier.
 3. Belandde vermiste Max Meijer (23) in het water? “Helaas een al te bekend scenario”
  PREMIUM

  Belandde vermiste Max Meijer (23) in het water? “Helaas een al te bekend scenario”

  Voor de familie en vrienden van de vermiste Max Meijer (23) zijn het bange dagen. De jonge Nederlander is sinds zondagochtend 6 uur vermist na een nachtje stappen in Antwerpen. Zijn auto bleef achter, zijn weekendtas met kleding onaangeroerd. Hij werd voor het laatst gezien in het Antwerpse Schipperskwartier. Ondertussen verspreidde de federale politie een opsporingsbericht. De familie vreest dat hij net als zovelen voor hem in het water sukkelde en niet tijdig kon ontsnappen. “We lopen niet op de feiten vooruit, maar dit scenario is ons helaas al te bekend", zegt Alain Remue van de Cel Vermiste Personen.