Britney Vanhaelen (20) had liever een andere naam gehad, ‘Louise’ vindt ze bijvoorbeeld beter bij zichzelf passen.
Volledig scherm
Britney Vanhaelen (20) had liever een andere naam gehad, ‘Louise’ vindt ze bijvoorbeeld beter bij zichzelf passen. © Karolien Coenen

Liefst geen Kelly of Britney? “Dan sturen we iemand anders”, zeggen 9 op de 10 uitzendkantoren

Krijgen Kelly en Britney minder kansen dan Anne en Sarah? Uit een experiment in het VTM-programma 'Ze zeggen dat' blijkt van wel. Negen op de tien uitzendbureaus gingen probleemloos in op de vraag om geen kandidaten met een naam eindigend op een -y te sturen naar een event met stijlvolle hostessen. "Zulke namen zijn toch volks, hé", klonk het bij één van hen.

  1. Donderwolken boven Antwerps Toneelhuis: directie zet stap opzij na negatief subsidieadvies
    PREMIUM
    Antwerpen

    Donderwol­ken boven Antwerps Toneelhuis: directie zet stap opzij na negatief subsidiead­vies

    Het loopt allesbehalve lekker in het Toneelhuis. Het bekende Antwerpse stadstheater dreigt niet alleen zijn subsidies te verliezen na een negatief advies. Nu zet ook de nieuwe directie een stap opzij. Wegens ziekte, luidt het officieel. Opvallend: de artiesten nemen nu tijdelijk het roer over. “Niet alleen onze artistieke werking maar ook de jobs van 70 vaste en minstens evenveel tijdelijke medewerkers zijn in gevaar”, aldus acteur Tom Dewispelaere maandagavond op een persconferentie in de Bourlaschouwburg.