Ruben Baevegems en Jana Lievens
Volledig scherm
PREMIUM
Ruben Baevegems en Jana Lievens © RV

Liefde vinden in lockdowntijden? Het kán: “Gaan wandelen op je eerste date: niet spannend , hé. Maar kijk”

Nieuwe liefde in lockdowntijden: makkelijk daten is het allerminst. Want hoe leer je in godsnaam iemand kennen, nu cafés gesloten zijn, feestjes verboden terrein zijn en het moeilijk afspreken is met een match op Tinder? Gelukkig zijn ze er, kersverse koppels die tijdens de eerste golf samen gingen wandelen op hun eerste date. Verliefden die zich waagden aan een fietstochtje, want dat mocht wél. Deze koppels vonden de liefde tijdens de eerste lockdown en zijn zalig verliefd de tweede in gedoken.

 1. Brusselse regering vindt akkoord over slimme kilometerheffing vanaf 2022, Gatz verdedigt maatregel: “Tarieven niet te nemen of te laten”
  Brussel

  Brusselse regering vindt akkoord over slimme kilometer­hef­fing vanaf 2022, Gatz verdedigt maatregel: “Tarieven niet te nemen of te laten”

  De Brusselse regering is tot een akkoord gekomen over Smart Move, de slimme kilometerheffing die ze vanaf 2022 wil invoeren. Het model werd goedgekeurd voor overleg, wat betekent dat de dialoog met de verschillende overheden op federaal en regionaal niveau en met de socio-economische partners kan worden opgestart. Vlaanderen en Wallonië uiten ondanks het aanbod tot overleg nu al forse kritiek op de aankondiging, maar volgens Brussels minister Sven Gatz (Open Vld) is die onterecht. “We hebben nu een voorstel en je kan niet praten zonder voorstel. Het is niet te nemen of te laten”, zegt hij.
 1. Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!

 2. Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!