Willy Sommers in een Lidl-reclame.
Volledig scherm
PREMIUM
Willy Sommers in een Lidl-reclame. © rv

Lidl wil 23 nieuwe filialen openen: hoe de supermarkt uitgroeide van sobere discounter tot hip warenhuis

Supermarktketen Lidl wil voor eind februari 2022 in totaal 23 nieuwe winkels openen in ons land. Goed voor 500 extra banen. De facelift van de hard discounter van destijds tot een volwaardige supermarkt die influencers inschakelt en de koers sponsort, is opvallend. “Lidl heeft de geloofwaardigheid gewonnen die het vroeger veel minder had”, klinkt het.

10 reacties

 • Guy Stanbel

  2 weken geleden
  Wie koopt er nu nog in een fysieke winkel? Aan huis lever of niks verkopen!
 • nicole desseyn

  2 weken geleden
  Uren aanschuiven aan de kassa? Nog niet meegemaakt bij Lidl wel bij Aldi daar vertikken ze gewoon om nog kassa’s te openen geef mij maar Lidl en Bij AH kan je zelf scannen en ben je rapper weg , wanneer bij de andere ketens?
 • Jan Boden

  2 weken geleden
  Voor mij is het de dichtst bijgelegen supermarkt. Groenten en fruit zijn heel vers en ze zijn de goedkoopste van allemaal. Als de rij wat langer wordt aan de kassa gaan er onmiddellijk 1 of 2 kassa's direct bij open. Ook hun aanbod aan planten is goed, mooie gezonde planten die een pak goedkoper zijn dan in de tuincentra. Een winkel waar ik minstens 2 keer per week kom.
 • robrecht Peeters

  2 weken geleden
  volgt Colruyt ? het zou niet verbazen gelet op hun cijfers onder vuur door de AH komst en Jumbo. Zeker hun Boni voedingswaren gamma is aan een update toe
 • Ronny Van de Wal

  2 weken geleden
  Elzy Van ilsacker: Ik heb dat aanschuiven er wel voor over gezien de redelijke prijsverschillen en de vriendelijke aanpak van het personeel daar hoor.Scheelt me wel 10 € per winkelbeurt.En uren aanschuiven is er wat over.Ben daar steeds buiten binnen het half uur.
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo