Kaat Bollen (L) kreeg een waarschuwing van de tuchtraad. Psychologe Ellen Bisschop, lid van die tuchtraad, reageerde met een gewaagde foto (R).
Volledig scherm
Kaat Bollen (L) kreeg een waarschuwing van de tuchtraad. Psychologe Ellen Bisschop, lid van die tuchtraad, reageerde met een gewaagde foto (R). © Kristof Ghyselinck/Sam Rollé

Lid tuchtraad psychologen deelt zelf gewaagde foto na hetze rond Kaat Bollen

Ellen Bisschop is klinisch psycholoog-psychotherapeut en raadslid van de tuchtraad van de psychologencommissie, die Kaat Bollen een waarschuwing gaf. Bisschop reageert nu met een eigen, individueel standpunt over de zaak-Bollen. Ze liet Sam Rollé, een Gentse mode- en portretfotograaf, een gewaagde foto van haarzelf maken - met handboeien om en verkleed als non - om duidelijk te maken dat de beslissing van de tuchtraad niets te maken had met het delen van pikante beelden door Bollen. 

56 reacties

 • eli bosch

  2 jaar geleden
  Ik geloof dat bij de overgrote meerderheid van de psychologen een serieuze hoek af is. Geen wonder dat ik het bij mij niet klikte met geen enkele van de vier waar ik naartoe gestuurd werd op aanraden van mijn huisarts na de dood van mijn zoontje en pesterijen op het werk.
 • Alexa Grieken

  2 jaar geleden
  Niets dan hypocrisie van die orde en dan gaat ze zich als nonnetje verkleden ook. Lees een boek in plaats van een patriarchale slaaf te zijn.
 • Argus Vercauteren

  2 jaar geleden
  Waarschijnlijk heeft ze deze waarschuwing gekregen omdat men vreesde dat ze enkel handelde uit winstbejag (promoten van seksspeeltjes). Er bestond misschien een kans dat ze haar patiënten een of ander probleem aanpraat, terwijl er geen is. Misschien heeft men een 'lokpatiënten' ingeschakeld? Dergelijke praktijk (inzet loktieners) gebeurt ook om verkopers te controleren inzake de verkoop van tabak aan minderjarigen.
 • hilde peeters

  2 jaar geleden
  Is dat een pikante foto?? En nu we het hele verhaal kennen van Kaat maakt ze zichzelf nog belachelijker!
 • Jan Vanmeenen

  2 jaar geleden
  Dit alles kan stilaan niets anders dan satire zijn.