Liberale oud-schepenen eisen aanstelling Peeters

De Gentse liberalen leggen zich nog steeds niet neer bij het feit dat Christophe Peeters zijn schepenambt kwijtspeelde aan Sami Souguir. Alle nog levende oud-schepenen en OCMW-voorzitters van Open Vld Gent (behalve Fientje Moerman), tekenden een gezamenlijke brief aan voorzitter Gwendolyn Rutten én aan Mathias De Clercq, en eisen daarin dat Souguir zich terugtrekt.

2 reacties

 • Rene Philips

  2 jaar geleden
  Dat in politiek alles kan is hier nog eens bewezen. Hoe kan het toch dat een ervaren schepen met zoveel meer stemmen opzij wordt gezet?
 • jean petermans

  2 jaar geleden
  Verkozene ben je voor je bevolking, en NIET voor de postjes.
 1. Vandaag ingeschreven, overmorgen al geprikt: Alexander (21) zette zich op Johnson & Johnson-lijst

  Vandaag ingeschre­ven, overmorgen al geprikt: Alexander (21) zette zich op Johnson & Johnson-lijst

  Jongeren kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor het Johnson & Johnson-vaccin. Op de Qvax-reservelijst is een optie toegevoegd waarbij iedereen tussen de 18 en de 40 jaar oud vrijwillig kan aangeven het vaccin te willen. En dat loont blijkbaar. Alexander Delaere (21), student in Gent, zette zich vanmorgen op de lijst en kreeg tien minuten later al een sms waarin stond dat zijn vaccin klaar lag.
 2. Regering neemt voorzorgsmaatregelen in directe omgeving van 3M-site: “Eet geen eigen eieren of pluimvee”
  PFOS-vervuiling
  68

  Regering neemt voorzorgs­maat­re­ge­len in directe omgeving van 3M-site: “Eet geen eigen eieren of pluimvee”

  In afwachting van meer meetresultaten over de PFOS-vervuiling in en rond Zwijndrecht neemt de Vlaamse regering een pakket voorzorgsmaatregelen in de directe omgeving van de 3M-site. Mensen die in een straal van 1,5 kilometer rond de fabriek wonen, krijgen onder meer de raad om geen eigen eieren of pluimvee meer te eten en om geen grondwater te gebruiken als drinkwater. Kinderen en zwangere vrouwen wordt ook afgeraden om zelfgeteelde groenten te consumeren. Dat meldt het Agentschap Zorg en Gezondheid.