Liberaal parlementslid Vande Reyde brengt muzikale lofzang aan minister Crevits

PolitiekOp de tonen van Jeff Buckley “Hallelujah” zingt Maurits Vande Reyde (Open Vld) minister Hilde Crevits (CD&V) vaarwel uit de Commissie Werk en Economie. Als teken van menselijkheid en appreciatie, maar ook een uit de hand gelopen weddenschap.

8 reacties

 • Ronny Dekimpe

  1 maand geleden
  In plaats om direct negatieve commentaren te geven, probeer het ook even van een positieve en luchtige kant te bekijken. Een partij is een partij, maar er bestaat ook nog enige vorm van menselijkheid. Ik heb nog nooit cd&v gestemd, maar ik vond het wel super om te horen, na al die miserie die wij allen al hebben gehoord, en ondervonden de laatste maanden, of beter gezegd de laatste jaren.
 • Marc Van der Vloedt

  1 maand geleden
  De lofzang of liever de zwanenzang voor en van die 2 partijen ?
 • Gaston Batsleer

  1 maand geleden
  @Mario Blomme: heeft iemand haar verplicht om deze jobs van minister te doen? Als ze er vrij voor kiest, weet ze dat daar (gezins)-offers aan hangen. Als ze ambitieus is en poltiek verder/hogerop wil, dan is-blijft-wordt ze minister. OF ze de right woman on the right place is, dat moeten anderen beoordelen
 • Jan Van Gent

  1 maand geleden
  Een grote poppenkast ze hebben dan ook niet veel belangrijks te doen blijkbaar. Op een normaal werk zou dit tijdens de lunchpauze gebeuren en niet tijdens de actieve werkuren maar hier zijn die er niet ze spelen anders toch constant op hun smartphone terwijl er een andere aan het preken is.
 • Lisette Theunis

  1 maand geleden
  Zeer mooi gedaan. Bijna zo goed als Elvis.