Benoit De Freine
Volledig scherm
© Benoit De Freine

Levering van 800.000 vaccins verwacht volgende week: “Aanzienlijke versnelling van vaccinatiecampagne”

“Volgende week wordt het aantal leveringen van vaccins aan ons land verdubbeld tot meer dan 800.000", zei Gudrun Briat van de taskforce Vaccinatie op de persconferentie van het Crisiscentrum. “Dat zal zorgen voor een aanzienlijke versnelling van de vaccinatiecampagne.” Briat raadde ook iedereen aan om zich in te schrijven op de online reservelijst van QVAX, “als jouw leeftijdsgroep aan de beurt is.”

7 reacties

 • anita callewaert

  4 weken geleden
  Als vaccin van J&J soms bijwerkingen geeft bij vrouwen, waarom dit vaccin dan niet gewoon geven aan mannen? Dan schiet het ten minste op.
 • Birgit Janssens

  1 maand geleden
  Ik denk dat dit een uitstekend vaccin is voor de gedetineerden
 • Liesbeth Cuppens

  1 maand geleden
  Goed voor de atleten, cipiers,... enz Deze groep is algauw 8000 man groot, dus minus zoveel voor de risicogroepen. Hopelijk kunnen ze daarna aan de essentie beginnen vooraleer nog een andere groep zichzelf voorrang verleent.
 • Marie-Jeanna Oostens

  1 maand geleden
  Laten we toch maar niet te vlug victorie kraaien. De voorbije maanden hebben aangetoond dat dergelijke uitspraken beter geplaatst zijn als de leveringen effectief zijn gebeurd!
 • Nicole Haenebalcke

  1 maand geleden
  Leuk om te lezen. Maar hopelijk hebben ze voldoende mensen om al deze prikken snel te geven. Heb al gehoord dat er te weinig mensen zijn om ze te geven en wat met al de laatste jaars studenten verpleging, dokters enz . Laat die helpen is ook een ervaring voor hen.
 1. HET DEBAT. Is het een goed idee om enkel nog elektrische bedrijfswagens fiscaal aantrekkelijk te maken? Dit is jullie mening
  57

  HET DEBAT. Is het een goed idee om enkel nog elektri­sche bedrijfswa­gens fiscaal aantrekke­lijk te maken? Dit is jullie mening

  De federale regering heeft een akkoord bereikt over de vergroening van het woon-werkverkeer. Vanaf 2026 zullen enkel nog elektrische bedrijfswagens kunnen genieten van een fiscaalvriendelijk regime. In het begin zullen ze 100 procent fiscaal aftrekbaar zijn, maar die aftrekbaarheid wordt geleidelijk verminderd. Is het een goed idee om enkel nog elektrische bedrijfswagens fiscaal aantrekkelijk te maken? Eerder lieten we de experts hierover aan het woord, nu is het jullie beurt.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek