Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

Lerarenopleidingen en onderwijsveld lanceren campagne om lerarenberoep te promoten

Leerkrachten zijn trots op hun beroep en willen die fierheid uitdragen. Dat is de boodschap van een campagne van de lerarenopleidingen en het onderwijsveld. Die wordt vandaag gelanceerd met de hashtag #proudtoteach.

  1. Zuhal Demir geeft collega-minister Brouns veeg uit de pan: “Dossier indienen zonder bespreking in de regering? Dat zou ik niet moeten proberen”
    46

    Zuhal Demir geeft collega-minister Brouns veeg uit de pan: “Dossier indienen zonder bespreking in de regering? Dat zou ik niet moeten proberen”

    Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) heeft in het Vlaams Parlement stevige kritiek gegeven op haar collega-minister van Landbouw Jo Brouns. Volgens Demir haar heeft de CD&V’er een nieuw Vlaams plan voor de omzetting van het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) ingediend bij de Europese Commissie zonder haar daarbij te betrekken en zonder het dossier eerst te bespreken in de regering. “Als ik dat zou doen in het stikstofdossier, dan zou het kot te klein zijn”, aldus Demir in antwoord op een vraag van Groen-parlementslid Mieke Schauvliege.