Veel volk op de Kaaien in Antwerpen, net als elders in de stad. Tot ongenoegen van acteur Stany Crets.
Volledig scherm
PREMIUM
Veel volk op de Kaaien in Antwerpen, net als elders in de stad. Tot ongenoegen van acteur Stany Crets. © Klaas De Scheirder

Lentezon lokte iedereen uit zijn kot: werd het niet té druk? Van Gucht: “Laat ons hier maar van genieten”

Niet alleen aan de kust richtten dagjestoeristen hun snoet op de eerste lentezon, ook in het binnenland brachten de aangename temperaturen ons dit weekend massaal op de been. "Laten we positief blijven: we weten dat het risico op een besmetting buiten niet onbestaande, maar wel klein is", stelt biostatisticus Geert Molenberghs (UHasselt/KU Leuven).

36 reacties

 • Ronny Gyles

  2 maanden geleden
  @Sofie; als de regering jullie behandelt als kleuters heeft dit wel redenen daartoe heb ik nogmaals gezien dit weekend. Alles op elkaar gepropt en alle afval achterlaten...
 • Ronny Gyles

  2 maanden geleden
  Is het al niet erg genoeg dat er door de jeugdige studenten enkel maar geklaagd wordt over perspectief bieden? Zij gaan gewoon voorbij aan de essentie! Als ze dan de regels nog proberen te volgen is OK, maar afval achter laten , zomaar, mag ook niet! Ze vegen gewoon hun gat aan alle wetten precies. Laat ze maar eens 14d meelopen achter de vuilkar of de mensen die het manueel moeten opkuisen achter hun komst, dan hebben ze toch die 14 dagen perspectief gehad + een beetje opvoeding!
 • Lisa Carpentier

  3 maanden geleden
  Opgepast: wind kan virusdeeltjes net in uw gezicht blazen. Daarom altijd een masker dragen buiten als er andere mensen in de buurt zijn.
 • karel daneeels

  3 maanden geleden
  ik geloof dat bij momenten zowel de regering als de virologen de waarheid geweld aan doen omdat ze het zelf niet weten en zich op veronderstellingen uitlaten na 1 jaar geen verbetering eerder een stijging dan schort er wat aan hun maatregelen en toen deze van weinig nut alleen maken ze bevolking geestelijk nog zieker
 • Norbert Vannieuwenhuyse

  3 maanden geleden
  Onze beleidsmakers kennen er geen bal van Aan de ene kant mag er niets (horeca) langs de andere kant is alles toegelaten zoals in de winkel straten ,de zeedijken, trein station en over volle trams aan zee.
 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 2. Al meer dan 9.000 mobiele toestellen besmet door gevaarlijk virus via phishingberichten in naam van bpost
  Play

  Al meer dan 9.000 mobiele toestellen besmet door gevaarlijk virus via phishingbe­rich­ten in naam van bpost

  Een nieuwe golf frauduleuze sms’en in naam van bpost doet sinds eind vorige week de ronde. Oplichters doen zich voor als bpost om mensen geld en/of gegevens af te troggelen. Meer dan 9.000 mensen lieten zich vangen door de phishingpoging, klikten door en downloadden de voorgestelde applicatie. Hun toestel is besmet met een gevaarlijk virus dat veel schade aanricht en dat zich bovendien snel verspreidt naar de telefooncontacten van het slachtoffer.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije