Een lege wachtzaal in het UZ Brussel.
Volledig scherm
Een lege wachtzaal in het UZ Brussel. © @MarcNoppen

Lege wachtzalen in UZ Brussel: “Stel nodige zorg niet uit”

Sinds de coronacrisis stellen ziekenhuizen over het hele land vast dat veel patiënten uit besmettingsgevaar wegblijven. Professor Marc Noppen van het UZ Brussel illustreert dit vandaag op Twitter met een foto van een lege wachtzaal. 

9 reacties

 • Eric Horta

  1 jaar geleden
  Twee afspraken in het ziekenhuis allé twee afgezegd. Belt u maar terug van zodra u ziet dat de verbetert is.Daar sta je dan..
 • August Horemans

  1 jaar geleden
  Ik zou niet liever willen dan direct geopereerd worden, zelfs mijn prof in uz Leuven vind het dringend, maar het staat niet op de lijst van toegestane ingrepen dus gebeurd er niks, En dan maar zeggen dat we naar het zieken huis moeten gaan.. Als je geen corona hebt laten ze je vallen als de baksteen... Natuurlijk gaan er nog veel doden vallen, patiënten worden niet meer geholpen..
 • Marcus Vadis

  1 jaar geleden
  Dat ze eerst eens duidelijk zijn over wanneer je nog een afspraak mag maken. Mijn afspraak van 16 maart was afgezegd en dat was het dan, trek uw plan, blijf nog maar een maand langer met pijn rondlopen, nu al meer dan vier maanden en dan schrijven ze die onzin van waar blijven de patienten. Duidelijkheid aub van wat nog wel kan.
 • Griet Maes

  1 jaar geleden
  Mja, ik zou nu toch ook niet in een wachtzaal in een ziekenhuis gaan zitten! Als het niet levensbedreigend is wat je hebt, blijf je er beter weg op dit moment!
 • guy claeys

  1 jaar geleden
  Jamaar alle afspraken werden geannuleerd. Ik zou heel graag mijn MR scan krijgen