Lara is acht jaar samen met haar vriend Steffen (31), met wie ze dochters Philippa (5) en Romée (2,5) kreeg. De meisjes weten dat hun mama niet meer beter wordt. De oudste is erg alert en gevoelig, de jongste begrijpt het nog niet goed, maar overlaadt haar mama met kussen en knuffels.
Volledig scherm
PREMIUM
Lara is acht jaar samen met haar vriend Steffen (31), met wie ze dochters Philippa (5) en Romée (2,5) kreeg. De meisjes weten dat hun mama niet meer beter wordt. De oudste is erg alert en gevoelig, de jongste begrijpt het nog niet goed, maar overlaadt haar mama met kussen en knuffels. © Instagram Lara by Lara

Lara (34) is mama van twee, zwanger en ongeneeslijk ziek: “Elke dag wil ik plukken. Ik heb geen keuze: het is dit of niets”

De laatste maanden beleeft Lara Switten (34) tegelijkertijd haar grootste droom en ergste nachtmerrie. De blogster en mama van twee is voor de derde keer zwanger, maar weet dat ze haar kinderen niet zal zien opgroeien: de kanker die deze zomer ontdekt werd, valt niet te genezen. "Ik heb geen keuze: het is dit of niets. Soms ziet alles zwart. Maar ik probéér te genieten. En dat lukt."

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).