Lange wachtrijen aan tankstations door stijging benzineprijs

De prijzen voor benzine stijgen morgen naar nieuwe recordhoogtes. Heel wat bestuurders willen hun tank vandaag nog volgooien. Onder meer in Kampenhout is het aanschuiven. 

41 reacties

 • Mark Smeyers

  2 maanden geleden
  En altijd maar weer op de firmawagens vitten ... dat is een gemakkelijke natuurlijk, maar die moeten ze wel hebben, als iedereen met zijn eigen wagen moet gaan rijden dan zakt heel de economie in elkaar en gaan we een hoop wrakken op de weg zien, geloof mij. Er zijn nu eenmaal werknemers die een firmawagen nodig hebben om hun job uit te voeren, simpel. Maar het komt er gewoon op neer dat er veel te veel geld nodig is om de regering draaiende te houden, en daar draaien wij voor op!
 • Yvan Lissens

  2 maanden geleden
  Men denkt dat iedereen een 9-to-5--job heef. Ik woon 28 km van mijn werkplek en sta elke dag om 03:00 's nachts op om rond 5:00 te beginnen. Ik ga echt geen uur vroeger opstaan om met de fiets te gaan werken. Het openbaar vervoer slaapt op dat moment ook nog.
 • Emma Kamenistyy

  2 maanden geleden
  Het is niet het vrijetijdsverkeer dat moet stilvallen. Zolang deze hoge prijzen gehanteerd worden moeten mensen weigeren hun auto nog te gebruiken voor woon-werkverkeer. Es zien hoe snel bedrijven, ziekenhuizen, scholen, ... aan de alarmbel zouden trekken. Leg het land plat, DAN verandert er iets.
 • Pol Fieremans

  2 maanden geleden
  Hopelijk wordt de benzine 10€ per liter, dat zal al een hele hoop sukkels van de baan houden die er niet op thuishoren. Er zijn gewoon teveel voertuigen in dit apenland.
 • jos gompel

  2 maanden geleden
  Diegene die schrijven dat wij de auto in het weekend moeten laten staan raad ik aan het openbaar vervoer te gebruiken in het weekend Niet de toeristische plaatsen.....laat ons de auto in de week stilstaan en gebruiken in het weekend eens zien hoeveel er deftig op het werk geraken.
 1. Plotse windstoot blaast overkapping zomerbar in Oostnieuwkerke weg: auto’s beschadigd, zaak kan vanavond niet openen
  Oostnieuwkerke

  Plotse windstoot blaast overkap­ping zomerbar in Oostnieuw­ker­ke weg: auto’s beschadigd, zaak kan vanavond niet openen

  Bizar op deze warme en windstille zomerdag. Een korte maar hevige windstoot heeft de overkapping van zomerbar Bar Hazart langs de Rozestraat in Oostnieuwkerke zaterdagavond omver geblazen. Niemand raakte gewond, drie auto’s raakten wel beschadigd. “Vanavond moeten we helaas sluiten, normaal kunnen we morgen opnieuw openen”, zegt Louis Plancke (27) van Bar Hazart.