Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © iStock

Langdurige ziekte blijft stijgen bij werknemers

Het percentage niet-gepresteerde uren bij werknemers wegens langdurige ziekte blijft stijgen. Dat blijkt uit de loonfiches bijgehouden door Partena. Bij overheidsadministraties lijkt volgens de cijfers van Partena de kaap van één uur op tien dat wegens langdurige ziekte niet wordt gepresteerd, gehaald.

  1. ONZE OPINIE. “Extra geld voor de lagere lonen? Het begrotingstekort? De fiscale hervorming is een vals antwoord op alle problemen”
    PREMIUM
    29

    ONZE OPINIE. “Extra geld voor de lagere lonen? Het begrotings­te­kort? De fiscale hervorming is een vals antwoord op alle problemen”

    “300 euro extra voor de lagere lonen. Dat was het idee van Groen, de partij die hekelt dat partijen willen scoren maar het intussen zelf probeert te doen. Hoe ze die 300 euro extra wil betalen? De fiscale hervorming. Die bestaat nog niet. En die fiscale hervorming moet ook het begrotingstekort oplossen”, schrijft politiek journalist Isolde Van den Eynde. “De fiscale hervorming is een valse witte vlag waar politici mee zwaaien om kritiek te doen verstommen.”