Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert.
Volledig scherm
Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert. © BELGA

Lachaert: “Vlaams Belang moet steun aan Jürgen Conings openlijk afkeuren”

Volgens Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert moet Vlaams Belang de daden van de voortvluchtige militair Jürgen Conings, en de steun die hij krijgt, openlijk afkeuren. Volgens Lachaert moet Vlaams Belang een signaal geven aan haar achterban, zo zei hij in ‘De Ochtend’ op Radio 1.

64 reacties

 • john Roderigas

  2 jaar geleden
  't is om mee te lachen, een partijleider van niks die een grote partij gaat zeggen wat te doen, zou zich beter bezig houden met zijn partij want die zijn ook niet zo zuiver.
 • Lode vleminckx

  2 jaar geleden
  Hij heeft werk genoeg in zijn eigen zieltogend partijtje.Dat hij eens gaat praten met de begrafenisondernemers van zijn partij de Somers en Rutten
 • jan braakmans

  2 jaar geleden
  Lachaert heeft ongeveer nul komma nul te eisen van Vlaams Belang. Het grootste gevaar voor de democratie komt nu van VVQ (ook o-VLD) met zijn pogingen om de vrijheid van meningsuiting te beknotten!! Wat een volksverraad!
 • Jan Vanbriesel

  2 jaar geleden
  Waarom moest Van Ranst zo vaak als "specialist" op televisie komen ? Nu is dat duidelijk en weten we allemaal wat de bedoeling van al die recuperatie is : Van Ranst laat is een politieke actor (niet zijn rol maar hij maakt gretig gebruik van zijn aanwezigheid in alle media). VB moet naar beneden in de peilingen en de institutionele partijen moeten aan de macht blijven. De vraag is : waarom geen politiek debat meer en enkel politieke manoeuvertjes ?
 • Pierre De Bie

  2 jaar geleden
  Lachaert, de Gucht en Van Ranst zouden beter opstappen, zeker die 2 virologen met hun paniekzaaierij niets doen en terwijl goed hun zakken vullen met het belastinggeld. Als er iemand is die respect verdiend is het wel Mevr. Erika Vlieghe dat is de enige echte die haar beroep waardig is en die men heeft weg gepest.