Labomanager van het Rega Instituut Elke Wollants (KU Leuven) en diensthoofd Marc Van Ranst (KU Leuven)
Volledig scherm
PREMIUM
Labomanager van het Rega Instituut Elke Wollants (KU Leuven) en diensthoofd Marc Van Ranst (KU Leuven) © Joel Hoylaerts / Photo News

Labo Marc Van Ranst doet ontdekking over coronatesten: "Hiermee kunnen we onze strategie omgooien"

De voorbije twee jaar pompte de overheid 1,5 miljard euro in PCR-testen om naar corona te speuren. Wat als we die dure testen binnenkort vaarwel kunnen zeggen? Het labo van Marc Van Ranst (KU Leuven) deed een ontdekking die een uitweg biedt. “Dit kan een gamechanger zijn.”

32 reacties

 • Jos Vercammen

  1 maand geleden
  De meesten die hier, zonder ernstige medische achtergrond of ervaring, commentaren schrijven, waarbij medische experts als idioten worden afgeschilderd, virustesten, vaccinaties, en andere maatregelen, tegen de verspreiding van covid-19, als waardeloos worden beschouwd, zouden daar best mee stoppen. Willen zij misschien, door massaal te reageren op de fora van deze krant, bewijzen dat hun mening de juiste is? Ik ben ervan overtuigd dat de meerderheid van de mensen er anders over denkt .
 • Wesley Meseure

  1 maand geleden
  Na 3 jaar corona zou dit het minste zijn.
 • Frances Van den Wijngaert

  1 maand geleden
  Lijkt mij een mooie vooruitgang. Wetenschap blijft verbazen.
 • niki peeters

  1 maand geleden
  Waarom steeds op die man zijn kap zitten? Die mensen doen tenminste iets aan het probleem en proberen jullie te helpen. Niemand van al die klagers hier heeft zelf ooit iets gedaan om de wereld te verbeteren.
 • Alphonse Coosemans

  1 maand geleden
  Ik kan niet ontsnappen aan de indruk dat Van Ranst alles zou doen om toch maar in de belangstelling te staan.